Patagonia-liiga - Sivu 7 Empty Vs: Patagonia-liiga

Viesti kirjoittaja Ton Roza La 27 Elo 2016, 18:52

Patagonia-liiga; kierros 17

Shroomtroopers FC 1-0 Pallohait FC
30' 1-0 Shichiro Takanashi (SHR)

FC Jupiter 1-1 FK Lokomotiv Vladivostok
6' Marcel Rybinski (LOK)
21' 1-0 Marco Solencio (JPT)
28' Matt Purmon (JPT)
44' Peter Lundberg (JPT)
47' Ivan Gogol (LOK)
66' Simon Smith (JPT)
67' 1-1 Ivan Gogol (LOK)
74' Michal Wzchilisanski (JPT)

Peräkylän Pojat 2-1 Sököping Fotboll Förening
38' Seppo Rähmänen (PEP)
41' 1-0 Kalle Ässä (PEP)
45' 1-1 Nils Ingvarsson (SFF)
53' Seppo Rähmänen (PEP)
Seppo Rähmänen (PEP)
55' 2-1 Jarno Kuningas (PEP)

Pohjolan Pallopojat 2-0 FC TaiPa
6' Harvey Rogers (PPP)
29' 1-0 Vernon Wilkerson (PPP)
86' 2-0 Devin Leonard (PPP)

KS Ryba Rozdymkowata 1-1 Ghieroni FC
18' 1-0 Ryo Kuroki (RRK)
35' Lorenzo Belloni (GFC)
40' Tomáš Krejčí (GFC)
83' 1-1 Giovanni Tronchi (GFC)

Sarjataulukko:

Yksi kierros enää jäljellä, ja tilanne näyttää siltä, että vain kaksi joukkuetta taistelevat kauden voitosta. Sienilapsen Shroomtroopers FC johtaa sarjaa kolmen pisteen erolla Tuopin Peräkylän Poikiin, joten Sienellä on hyvin makoisa tilaisuus voittoon. Tuopin ainoa mahdollisuus on toivoa Sienen häviävän seuraavan kierroksen ottelunsa ja hänen itse täytyy voittaa. Silloin he ovat tasapistein ensimmäisellä sijalla, ja koska keskinäiset ottelut ovat molemmat tasan (2-2, 1-1), on mahdollinen "finaaliottelu" luvassa myös. Mutta vain jos Shroomtroopers ei saa yhtään pistettä ensi kierroksella ja Peräkylä voittaa.
Maalieroa ei käytetä mitalisijoituksien ratkaisemiseen, vaan ensin vertaillaan keskinäisiä otteluita, sitten keskinäisten otteluiden maaliero ja viimeisenä pelataan "tiebreaker", mikäli mikään edellisistä ei tuonut ratkaisua.

Huomenna tosiaan luvassa viimeinen kierros Patagonia-liigan ensimmäistä kautta, ja sen otteluparit näyttävät seuraavilta:

Viesti kirjoittaja CottonJoel Su 28 Elo 2016, 11:38

Maalivahti vaihtuu Simon Smithistä Vladislav Jokorniviin. Puolustajissa Eric Pozzand vaihtuu Jeremy ik Deljeen. Keskikenttäpelaajissa Michal Wzchilisanski ja Markus Tonner vaihtuvat Åke Sandiin ja Leo Runtoon. Hyökkääjissä Cao Zheng vaihtuu Jorgen Larreniin.

Viesti kirjoittaja Ton Roza Su 28 Elo 2016, 21:55

Unohtu tältä illalta, joten siirtyy huomiselle.
Ton Roza
Ton Roza

Viesti kirjoittaja Ton Roza Ti 30 Elo 2016, 15:03

Patagonialiiga; Päätöskierros

Pallohait FC 1-2 FC Jupiter
7' 1-0 Tuomas Wirtanen (PAH)
32' Artur Huml (PAH)
33' 1-1 Marco Solencio (JPT)
40' Artur Huml (PAH)
Artur Huml (PAH)
79' 1-2 Marco Solencio (JPT)

Ghieroni FC 2-1 FC TaiPa
27' 1-0 Lorenzo Belloni (GFC)
36' 1-1 Francesco Michino (TPA)
79' 2-1 Paolo Maccaroni (GFC)

Peräkylän Pojat 1-2 FK Lokomotiv Vladivostok
7' 1-0 Jarno Kuningas (PEP)
21' Dario Prso (LOK)
45' 1-1 Mark McCinnamon (LOK)
68' Mark McCinnamon (LOK)
90' 1-2 Ivan Gogol (LOK)

Pohjolan Pallopojat 0-3 Shroomtroopers FC
16' 0-1 Pietari-Pellervo Pajunpää (SHR)
24' 0-2 Yeong-Cheol Gang (SHR)
40' Yaroslav Kozlov (SHR)
50' 0-3 Shichiro Takanashi (SHR)
59' Ankur Singh (SHR)
70' Jelani Afolayan (SHR)
76' Bartolomé Peláez (SHR)

Sököping Fotboll Förening 1-4 KS Ryba Rozdymkowata
2' 0-1 Ryo Kuroki (LOK)
51' 1-1 Joakim Andersson (SFF)
58' Sebastian Robinsson (SFF)
61' 1-2 Ryo Kuroki (LOK)
71' Dominik Lovász (LOK)
76' Sebastian Robinsson (SFF)
Sebastian Robinsson (SFF)
80' 1-3 Ramsay Barnes (LOK)
90' 1-4 Gottfried Zilberschlag (LOK)

Lopullinen tilanne:
1. Shroomtroopers FC (Sienilapsi)
2. Peräkylän Pojat (Tuoppi)
3. FK Lokomotiv Vladivostok (Jonttu-Ankka)
4. KS Ryba Rozdymkowata (Aku Vankkis)
5. Sököping Fotboll Förening (Tsar Kappazard)
6. FC Jupiter (CottonJoel)
7. Pohjolan Pallopojat (Don Barks)
8. FC TaiPa (Yuk7on)
9. Pallohait FC (Oku Ankka)
10. Ghieroni FC (LäPä7*)

Näin saadaan Patagonialiigan kausi pakettiin, ja kauden mestariksi kruunataan Sienilapsen Shroomtroopers, joka voittaa sarjan kuuden pisteen erolla toiseen sijaan. Tuopin Peräkylän Pojat jäivät toiselle sijalle ja kolmannelle sijalle yltivät Jonttu-Ankan FK Lokomotiv.
Kauden maalikuninkaaksi julistetaan Peräkylän Poikien Leo Massi neljällätoistalla maalilla, ja hän voittaakin sen ylivoimaisesti, neljän maalin erolla toiseksi tulleeseen Devin Leonardiin (Pallopojat).
Sienilapsen joukkue kunnostautui niin "eniten maaleja tehtynä"- kuin "vähiten maaleja päästettynä"-osioissa, jälkimmäisen saavutuksen se tosin jakaa Jontun Lokomotivin kanssa. Sienen joukkue vastaa myös suurimmasta maalierosta.

Näin on tämä kausi ohitse, ja tulevaisuus näyttää, nähdäänkö tälle jatkoa (ainakaan mun vetämänä :roll:). Mutta jos joku innostuu tätä omin voimin vetämään, annan siihen täydet valtuudet, mutta suosittelen aloittamaan oman topicin uudelle kaudelle.