Tervetuloa Pistepotti-foorumille!

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin

Siirry alas

Tervetuloa Pistepotti-foorumille!

Viesti kirjoittaja Aku Vankkis lähetetty Su 12 Kesä 2016, 14:14

Sunnuntai, 12. kesäkuuta 2016

Mikäli luet tämän viestin, olet löytänyt tiesi Pistepotin ikiomalle foorumille. Tervetuloa!

Pistepotti vietti lähes 5½ vuotta Aku Ankan nettisivujen keskustelualueella (akuankka.fi/keskustelut) ja siirtyminen sieltä tänne on ollut tavattoman suuri prosessi. Tähän uuteen paikkaan tottuminen tulee itse kultakin viemään varmasti pitkän aikaa, mutta vähitellen me varmasti kotiudumme tänne. Onhan se kuitenkin ihan silkka totuus, että Pistepotin järjestäminen akuankka.fi:ssä alkoi käydä sietämättömän haastavaksi sivuston jatkuvasti heikentyneen käytettävyyden ja erilaisten teknisten murheiden takia, joten muutos oli lopulta ainoa vaihtoehto yrittää pitää kilpailumme ja kilpailijayhteisömme hengissä.

Nyt onkin aika katsoa ympärille ja tutkailla, mitä täältä jo löytyy. Tilastot -alueelle on päivitetty tuorein ranking-listaus ja tuoreet sijoitustilastot, off-topic on avattu yleisessä keskustelussa ja kysymykset ja ehdotukset -alueella voi käydä yleisesti jättämässä palautetta foorumista ja antaa kehitysehdotuksia. Löytyy myös topic vierailijan kausien ilmoittautumiseen sekä toivelista, johon voi jättää toivomuksia tulevia kausia varten. Tärkein juttu ehdottomasti on uuden kauden ilmoittautuminen - onhan se sentään ensimmäinen kautemme täällä.

Meillä on myös uusia ominaisuuksia, joita ei akuankka.fi:stä löytynyt. Näistä merkittävimmät ovat mahdollisuus lähettää yksityisviestejä muille käyttäjille (tätä tullaan varmasti hyödyntämään myös tulevilla kausilla!) sekä mahdollisuus täyttää oma profiili. Profiiliin voit vapaasti täyttää mitä tietoja itse haluat tai olla täyttämättä mitään, se on oma valintasi. Kuvauksessa voi vaikkapa kertoa itsestään tai Pistepotti-urastaan jotain tai jopa laittaa muiden nähtäväksi omat kovimmat meriitit, ihan miten vain.

Tutut asiat kuten vapaavalintainen profiilikuva ja allekirjoitus ovat mukana. Tekstin muotoilussa alleviivaus on tehnyt paluun, sitähän ei akuankka.fi:n viimeisimmästä versiosta löytynyt lainkaan.

Toivomuksena on, että foorumista tulisi siisti paikka, eikä mikään kaoottinen hiekkalaatikko, kuten akuankka.fi valitettavasti oli ja on monelta osin edelleen. Vältetään siis kaikenlaista asiatonta käytöstä ja spämmäämistä, mitään anarkiaa ei tänne julisteta vaikka muutamista akuankka.fi:n yliholhoavista säännöistä päästiinkin eroon.

Foorumia valvomaan itseni avuksi tulen nimittämään aluksi ainakin yhden moderaattorin - he eivät kuitenkaan saa itse Pistepotin osalta minkäänlaisia etuoikeuksia, vaan ovat jokaisella kaudella täysin samalla viivalla muiden kilpailijoiden kanssa. Heidän ainoa erikoisuutensa on se, että he ovat vapaaehtoisesti ottaneet vastaan ylimääräisen homman pitää huolen siitä, että foorumi todellakin pysyy siistinä.

Pistepotti on siirtynyt uudelle aikakaudelle. Toivon mukaan tämä aikakausi kestää vielä pitkään, eikä hienon kilpailumme loppu ole vielä missään lähimaillakaan. Toivottavasti mahdollisimman moni on aktiivisesti mukana kilpailemassa ja kehittämässä foorumin toimintaa ja toivottavasti uusia kilpailijoitakin vielä tulisi. Mikäli tunnet jonkun, joka saattaisi ehkä olla kiinnostunut tämänkaltaisesta kisasta, houkuttele hänet toki paikan päälle.

Eteenpäin ja uusia numeroita arvaamaan siis!

Aku Vankkis,
Pistepotin pelinjohtaja
avatar
Aku Vankkis
Admin


http://pistepotti.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin
 
Oikeudet tällä foorumilla:
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa