Juonittelupelien SM-kilpailut

Siirry alas

Juonittelupelien SM-kilpailut

Viesti kirjoittaja Aku Vankkis lähetetty Pe 28 Heinä 2017, 22:19

Välitän tässä teille kaikille nyt hyvin mielenkiintoisen ilmoituksen:

Halima kirjoitti:Hei juonittelupelien ystävät!

Haluamme kutsua teidät juonittelupelien suomenmestaruuskisoihin syys-lokakuussa 2017. Juonittelun SM-kisat järjestetään Kylässä, ja tarkoitus on löytää Suomen nokkelin ja etevin juonittelija. Jokainen osallistuva yhteisö saa valita 1-3 edustajaa edustamaan yhteisöään mittelössä.

Tässä viestissä kysymme alustavaa kiinnostustanne osallistua kisoihin, sekä tietoa montako osallistujaa teiltä olisi osallistumassa. Vastaukset saatuamme suunnittelemme turnauksen pelisuunnitelman (eli tuleeko alkukarsintoja ja montako, ja monenko pelaajan pelejä tulee). Finaalipeli on tarkoitus pelata 2.10. alkaen. Mikäli finaalia ennen tarvitaan karsintapelejä, ne pelataan syyskuussa.

Toivomme, että lähetätte meille tiedon halustanne osallistua kilpailuun 15.8. mennessä. Ilmoitattehan samalla kuinka monta edustajaa teiltä olisi alustavasti osallistumassa kilpailuun. Tämän jälkeen teillä on aikaa valita omat edustajanne itsevalitsemallanne tavalla. Suosittelemme joko karsintapelin järjestämistä tai demokraattista äänestämistä, mutta tyyli on vapaa. Edustajat tulee olla valittuna (ja ilmoitettuna meille) 31.8. mennessä.

Osallistujien vaatimukset pelissä tulevat olemaan


- vähintään 3 viestiä joka pelipäivä (pelipäivä kestää 4 vuorokautta).- yötoimintojen tekeminen joka yö, mikäli päätyy pelaamaan erikoisroolihahmoa (yön pituus 1 vuorokausi).Pelit pelataan hyvin perinteisellä juonittelupeliroolikokoonpanolla, eli mukana tulee olemaan pelin koosta riippuen näitä rooleja:


- kertakäyttöinen ennustaja- suojelija- vapaamuurarit- pahiksia- taviksiaToivottavasti innostutte tästä yhtä paljon kuin me ja otatte osaa ensimmäisiin juonittelun SM-kisoihin!

Ystävällisin terveisin, vastausta odotellen
Halima, Kylä

PS. Mielestämme kylän foorumi on helppokäyttöinen ja pelikäytänteemme selkeitä, mutta kisaedustajanne ovat tietenkin tervetulleita testaamaan foorumillamme pelaamista jo ennen SM-kisoja. Tietoa tulevista peleistä löytyy täältä.

PPS. Olemme kutsumassa kisoihin kaikki tällä hetkellä tietämämme juonittelupelejä pelaavat/pelanneet tahot. Emme kuitenkaan varmasti tiedä kaikkia Suomalaisia juonariyhteisöjä, joten mikäli mieleenne tulee jokin taho, joka voisi olla kiinnostunut osallistumaan, toivomme että ilmiannatte tämän tahon meille. Mielellämme laajennamme pelejä kutsumalla heidätkin mukaan!

**

Ideanahan tämä on äärimmäisen mielenkiintoinen. Vaikka meillä täällä Pistepotti-foorumilla juonittelupelien aikakausi olikin aika lyhytikäinen, olemme me niitä kuitenkin muutaman kappaleen pelanneet ja saaneet siten mahdollisuuden lähettää edustajia näihin SM-kisoihin. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että tämä tilaisuus on käytettävä hyväksi, sillä se antaa Pistepotille mahdollisuuden saada enemmän näkyvyyttä kun edustajamme meidän peliyhteisöämme kerran edustavat.

Nyt siis tähän topiciin tulkoon ilmoittamaan itsensä jokainen, joka olisi kiinnostunut toimimaan Pistepotin edustajana juonittelupelien SM-kisoissa. Mikäli kiinnostuneita tulee 1-3 kappaletta, heidät voitaneen valita automaattisesti. Mikäli kiinnostuneita tulee enemmän, ratkaistaan edustajat kiinnostuneiden tarkasta määrästä riippuen joko äänestämällä tai pienimuotoisella karsintapelillä elokuussa.

Tarkistan tilanteen 1. elokuuta, siihen asti aikaa ilmoittaa kiinnostuksensa. Ja nollille ei sitten jäädä, eihän? Kyllähän me ainakin joku Pistepottia edustamaan lähetetään, eikö? Smile
avatar
Aku Vankkis
Admin


http://pistepotti.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupelien SM-kilpailut

Viesti kirjoittaja Jonttu-Ankka lähetetty Su 30 Heinä 2017, 00:29

Ei kai tätä nyt voi jättää väliin...
Ilmoitan täten kiinnostukseni mukaan ja toivon, että saadaan muitakin innokkaita. Vankkis, Sieni (tai jopa Purkka, jos hän tekee paluun)?

Jonttu-Ankka


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupelien SM-kilpailut

Viesti kirjoittaja Touhula lähetetty Ti 01 Elo 2017, 17:26

Huomasinkin tämän vasta nyt. Vaikuttaa aika mielenkiintoiselta. Hyvä, että Jontulla on kiinnostusta, niin saamme Pistepottifoorumilta edustusta kisoihin. Itse en ehdi mukaan, mutta esim. Jontun mainitsemat Vankkis ja Sienilapsi voisivat olla vahva kaksikko Jontun lisäksi. Taitavia ja kokeneita pelaajia kaikki kolme. cheers
avatar
Touhula


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupelien SM-kilpailut

Viesti kirjoittaja Aku Vankkis lähetetty Ti 01 Elo 2017, 19:07

Ei kyllä taida itseltäni löytyä syksyllä niin paljon ylimääräistä aikaa, että ehtisin aktiivisesti juonittelemaan, mutta hienoa että ainakin yksi kiinnostunut sentään löytyy. Olkoon siis alustavasti niin, että Jonttu toimii edustajanamme ja kun tässä on vielä aikaa ennen ilmoittautumisten deadlinea, jätän tämän mahdollisuuden vielä avoimeksi, jos joku ei ole tätä vielä huomannut tai päättää muuttaa mielensä. Eli kaksi paikkaa on vielä avoinna.
avatar
Aku Vankkis
Admin


http://pistepotti.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupelien SM-kilpailut

Viesti kirjoittaja Halima_ lähetetty Ma 07 Elo 2017, 11:24

Vielä reilu viikko aikaa ilmoittaa halukkuutensa!

Kisoihin on tulossa osallistujia teidän lisäksenne ainakin seuraavista yhteisöistä:
- FinFanFun
- Kylä
- Mafia Universe
- Personality Cafe
- Resetti
Ja vielä odottelemme vastauksia monilta yhteisöiltä.

Sen parempi mitä useampi osallistuja saadaan kultakin yhteisöltä (kuitenkin max 3). Tervetuloa mukaan!

Ps. Läpä voi kyllä osallistua Pistepotin edustajana, vaikka oletkin jo pelannut Kylässäkin!
avatar
Halima_


http://juonittelupelit.foorumi.eu/index.php

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupelien SM-kilpailut

Viesti kirjoittaja LäPä7* lähetetty Ma 07 Elo 2017, 14:27

Mä en taida osallistua Very Happy
avatar
LäPä7*


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupelien SM-kilpailut

Viesti kirjoittaja Aku Vankkis lähetetty Ma 14 Elo 2017, 13:32

Kun enempää halukkaita ei mitä ilmeisimmin ole, on tämä homma kai sitten tällä selvä. Jonttu saakoon siis toimia Pistepotin edustajana näissä kisoissa, juonitelkoon sitten kaikki muut suohon, eikö Wink
avatar
Aku Vankkis
Admin


http://pistepotti.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupelien SM-kilpailut

Viesti kirjoittaja Halima_ lähetetty Ma 14 Elo 2017, 13:54

Hieno homma, yksikin edustaja on hyvä! Smile Laitan tänne lisätietoa ilmoittautumisajan päätyttyä (eli syyskuussa). Jonttu on tietysti tervetullut jo nyt tutustumaan foorumiimme ja peleihimme halutessaan!
avatar
Halima_


http://juonittelupelit.foorumi.eu/index.php

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupelien SM-kilpailut

Viesti kirjoittaja Jonttu-Ankka lähetetty Pe 18 Elo 2017, 10:21

Ei sitten muita tullut Very Happy

Hiljaisena lukijana olenkin jo foorumiin tutustutunut ja varmasti ennen varsinaisia kisoja pelin tai pari voisi pelata lämmittelynä.

Jonttu-Ankka


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupelien SM-kilpailut

Viesti kirjoittaja Halima_ lähetetty To 31 Elo 2017, 09:34

Kiitos ilmoittautumisesta, merkkaan nyt Jonttu-Ankan virallisesti osallistujaksi. Smile

SM-kisoihin osallistujia tuli sen verran vähän, että pelkkä finaalipeli riittää, ja se alkaa siis 2.10. Suosittelen kisoihin osallistujia kirjautumaan Kylään jo aikaisemmin, vähintään tutustumaan Kylän pelisääntöihin, mutta toki mielellään myös kokeilemaan jotain peliä ennen finaalia.

Tervetuloa ja onnea kisoihin!
avatar
Halima_


http://juonittelupelit.foorumi.eu/index.php

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupelien SM-kilpailut

Viesti kirjoittaja Halima_ lähetetty Ti 19 Syys 2017, 23:17

Hei!

Juonittelupelien SM-kisojen finaalipeli alkaa 2.10. klo 21:00. Foorumiltanne kisaan osallistuu Jonttu-Ankka.

Kylään on avattu SM-kisoille oma alue (http://juonittelupelit.foorumi.eu/viewforum.php?f=28), jossa kaikki kisoihin liittyvä toiminta tapahtuu. Nyt ensimmäisenä ja tärkeimpänä asiana on, että kilpailijoiden tulee rekisteröityä Kylään ja ilmoittaa osallistumisestaan ketjuun "Juonittelun SM-kisojen ohjeet ja ilmoittautuminen". Tämä tulee tehdä perjantaihin 29.9. klo 23.59 mennessä!

Toisena tärkeänä asiana on varapelaajaksi ilmoittautuminen. Varapelaajaksi ilmoittautuminen aukeaa sunnuntaina 24.9. klo 21:00. Varapelaajaksi voi ilmoittautua kuka tahansa osallistuvan yhteisön jäsen. Jos varapelaajaa tarvitaan (eli joku varsinaisista pelaajista ei pystykään pelaamaan), varapelaaja otetaan listalta järjestyksessä, eli kannattaa olla nopea! Varapelaajaksi ilmoittautumismahdollisuus päättyy sunnuntaina 1.10. klo 23:59.

Kolmantena asiana on kisakatsomo. SM-kisa-alueella on myös erillinen ala-alue Katsomo, jonne kaikki paitsi pelaajat ja varapelaajat ovat tervetulleita keskustelemaan SM-kisoista, pelaajista ja pelin kulusta. Tämä alue tulee julkiseksi kisojen päätyttyä, mutta kisojen aikana pelissä vielä olevat pelaajat eivät näe mitä siellä kirjoitetaan.

Viimeinen tärkeä huomio: SM-kisapelistä ei saa puhua missään niin, että peliin osallistujat voivat nähdä keskustelua! Jos siis haluatte omalla foorumillanne seurata kisoja ja keskustella aiheesta, ottakaa tämä huomioon ja järjestäkää jokin salainen alue, mihin kisoihin osallistuvat eivät pääse kisojen aikana.

Tervetuloa Kylään osallistumaan / seuraamaan vuoden suurinta suomalaista juonittelupelitapahtumaa!
avatar
Halima_


http://juonittelupelit.foorumi.eu/index.php

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupelien SM-kilpailut

Viesti kirjoittaja Halima_ lähetetty Ke 11 Loka 2017, 20:07

Kisoihin tarvitaan näköjään ennakoitua enemmän varapelaajia. Nyt on siis uusi mahdollisuus ilmoittaa halukkuutensa varapelaajaksi. Kuitenkin, koska peli on jo käynnissä ja Kylässä on "Katsomo" -alue, jota kilpailijat eivät saa nähdä, tässä ilmoittautumisessa on vähän erit säännöt kuin aiemmassa.

Halutessasi varapelaajaksi
- älä rekisteröidy Kylään, vaan
- ole yksityisviestitse yhteydessä minuun, niin annan sinulle tarkemmat ohjeet jos/kun tulee vuorosi hypätä peliin mukaan
- sinulla ei saa olla tunnuksia Kylään, eli et ole saanut lukea foorumin Katsomo -topiccia
- ilman nimimerkkiä saat toki jo etukäteen lukea peliä, jotta pääset nopeammin kärryille sitten jos pääset mukaan Smile
avatar
Halima_


http://juonittelupelit.foorumi.eu/index.php

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupelien SM-kilpailut

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa