Pistepotti
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pistepotti Awards XXV

Siirry alas

Pistepotti Awards XXV Empty Pistepotti Awards XXV

Viesti kirjoittaja Aku Vankkis Ke 31 Elo 2022, 17:19

Pistepotti Awards XXV

Pistepotin 29. kausikymmenys on tullut päätökseensä ja sen myötä on jälleen aika jakaa ansiomitaleja. Mitalit jakautuvat tällä kertaa seuraavalla tavalla:

* Voittajamitali myönnetään jaetusti Sienilapselle, AySelille, CottonJoelille ja Jonttu-Ankalle, jotka kaikki voittivat kausikymmenyksen aikana kaksi kautta. En tiedä onko tämän mitalin suhteen koskaan ollut näin tasaista, yleensä joku onnistuu siihen kolmeen voittoon pääsemään - tai neljään kuten AySel viimeksi historiallisesti teki.

* Mitalirohmumitali sen sijaan menee ihan kirkkaasti Don Barksille, joka massiivisen putkensa ansiosta onnistui tienaamaan tältä kausikymmenykseltä huikeat kahdeksan mitalia. Se ei enää nykypäivänä ole ennätys (yhdeksän on), mutta todella joka suoritus joka tapauksessa.

* Hopea ei ole häpeä -mitali myönnetään jaetusti Don Barksille ja AySelille, mutta kummallekin eri syystä. Don Barks onnistui voittamaan vain yhden kauden tällä kausikymmenyksellä, mutta sijoittui hopealle peräti viisi kertaa, ollen keskimäärin joka toisella kaudella niiiin lähellä. AySel taas puolestaan alistui viimeinkin ottamaan vastaan jonkin muun mitalin kuin sen kirkkaimman päästettyään Sienilapsen viime hetkellä ohitseen valloituskauden päätteeksi.

* Ja lopulta tietysti Menestynein kilpailija -mitali, joka tällä kertaa myönnetään Don Barksille, joka saavutti kausikymmenyksellä klassisen ranking-pistekeskiarvon 12,50 ranking-pistettä kautta kohti. Modernissa rankingissa vastaava lukema on 8,50.

Tuttuun tapaan ranking-pistekeskiarvojen täydelliset listaukset löytyvät alta.

29. kausikymmenyksen klassiset ranking-pistekeskiarvot:

1. Don Barks: 12,50 p/k (+0,80)
2. CottonJoel: 11,20 p/k (+1,30)
3. Jonttu-Ankka: 10,70 p/k (+0,90)
=. Sienilapsi: 10,70 p/k (-1,00)
5. AySel: 10,00 p/k (-4,28)
6. Kalamies: 9,80 p/k (+0,50)

29. kausikymmenyksen modernit ranking-pistekeskiarvot:

1. Don Barks: 8,50 p/k (+1,20)
2. CottonJoel: 8,20 p/k (+1,50)
3. Sienilapsi: 8,00 p/k (-0,10)
4. Jonttu-Ankka: 7,40 p/k (+1,00)
5. AySel: 7,00 p/k (-3,57)
6. Kalamies: 6,50 p/k (+0,20)

Don Barks on siis selkeä ykkönen, mutta ylivoima ei ole läheskään yhtä murskaavaa kuin AySelilla viime kausikymmenyksellä. CottonJoel tulee hyvänä kakkosena ja varsin harvinaislaatuisesti Sienilapsi jää jaetulle kolmossijalle Jonttu-Ankan seuraksi (paitsi modernin puolella hän saa kolmossijan kokonaan itselleen). Tämä on hänen huonoin sijoitus kausikymmenyksen pistekeskiarvolistauksessa kolmeen vuoteen - edellinen kolmossija on 22. kausikymmenykseltä. Tämä on myös ensimmäinen kerta viiteen vuoteen kun kahdella peräkkäisellä kausikymmenyksellä menestynein kilpailija on joku muu kuin Sienilapsi.

Onnittelut jälleen kaikille mitalin saaneille. Pistepotin viimeiset ansiomitalit jaetaan sitten viimeisen kauden jälkeen.
Aku Vankkis
Aku Vankkis
Admin


http://pistepotti.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa