Pistepotti
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pistepotti Awards XX

Siirry alas

Pistepotti Awards XX Empty Pistepotti Awards XX

Viesti kirjoittaja Aku Vankkis To Kesä 18 2020, 23:17

Pistepotti Awards XX

Pistepotin 24. kausikymmenys on tullut päätökseensä ja on tullut aika jakaa ansiomitaleita jo kahdennenkymmenennen kerran. Tällä kertaa mitalit jaetaan seuraavalla tavalla:

* Voittajamitali myönnetään jaetusti peräti kolmelle kilpailijalle: Jonttu-Ankalle, Don Barksille ja Sienilapselle, jotka kaikki voittivat kausikymmenyksen aikana kolme kautta. Kyllä, he kolme voittivat yhtä lukuun ottamatta kaikki kaudet.

* Triplavoittomitali, tuo varsin legendaarinen mitali, myönnetään Jonttu-Ankalle Pistepotin historian toisesta triplavoitosta, jonka hän saavutti kausilla 231-233.

* Mitalirohmumitali menee tällä kertaa Don Barksille, joka tekee samalla uuden ennätyksen saamalla tältä kausikymmenykseltä peräti KAHDEKSAN mitalia. Niiden lisäksi yksi neljäs sija ja yksi ainoa surkeasti mennyt kausi, jolloin rapsahti jumbosija, joka silloin oli yhdeksäs sija. Kukaan ei ole siis aikaisemmin saanut kahdeksaa mitalia yhdeltä kausikymmenykseltä, seitsemän oli aiempi ennätys.

* Tonnimitali lähtee nyt myös Touhulan kaappiin, sillä hänestä on tullut Pistepotin viides tuhanteen ranking-pisteeseen yltänyt kilpailija.

* Vaikka kyse olikin epäaktiivisuudesta, on Ankkafani 10:lle silti ehdottomasti myönnettävä Patagonia-mitali viidestä peräkkäisestä jumbosijasta. Kyllä siihen epäaktiivisenakin jonkinlaista tuuria vaaditaan jo Very Happy

* Lopulta pääsemme pääpalkintoon eli Menestynein kilpailija -mitaliin ja... nyt on kyllä eksoottinen tapaus. Tämän mitalin suhteen tehdään myös ihan älytöntä historiaa, sillä mitalin saavat täsmälleen samalla pistekeskiarvolla Sienilapsi, Don Barks ja Jonttu-Ankka. Kyllä, olen tosissani, heidän kaikkien pistekeskiarvo on 12,50 ranking-pistettä kautta kohti. Ennätys ei mene rikki, mutta tätä mitalia ei ole koskaan ennen jaettu useammalle kuin yhdelle kilpailijalle ja nyt se menee peräti kolmelle. Meillä on nyt siis kolme menestyneintä kilpailijaa.

Alla näkyy koko kausikymmenyksen pistekeskiarvolistaus:

24. kausikymmenyksen ranking-pistekeskiarvot (mukana vain vähintään 5 kautta kilpailleet):

1. Sienilapsi: 12,50 p/k (+3,20)
=. Don Barks: 12,50 p/k (+3,90)
=. Jonttu-Ankka: 12,50 p/k (+6,06)
4. Touhula: 10,63 p/k (+2,73)
5. CottonJoel: 7,60 p/k (-0,80)
6. Kalamies: 7,10 p/k (+0,70)
7. Ankkafani 10: 7,00 p/k (0,00)

Hyvin eksootisen kärkikolmikon takana tulee Touhula, hänkin yli kympissä ja vaikka Ankkafani 10 sai viisi jumbosijaa, hän on siitä huolimatta peräti seiskan lukemassa - täysin identtisessä lukemassa kuin viime kausikymmenyksellä.

Jonttu-Ankan parannus on kaikista selkein, kun taas CottonJoel on ainoa, joka pärjäsi tällä kausikymmenyksellä huonommin kuin edellisellä.

Joka tapauksessa nämä keskiarvot kertovat kyllä aika selvää kieltä siitä kuinka vääristyneet tilastot jo ovat kilpailijamäärän vähentymisen vuoksi...

Onnittelut kaikille mitalin saaneille, ja seuraavat ansiomitalit jaetaan sitten jossain muodossa kauden 250 jälkeen.
Aku Vankkis
Aku Vankkis
Admin


http://pistepotti.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa