Juonittelupeli: Astetta kovempi oikeussalidraama

Sivu 2 / 4 Edellinen  1, 2, 3, 4  Seuraava

Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Astetta kovempi oikeussalidraama

Viesti kirjoittaja Kalamies lähetetty La 04 Helmi 2017, 11:53

Yuk7onilla kyllä hyvä pointti. Se on totta että pahikset saavat siitä vain hyötyä jos heitetään vain joku epämääräinen ääni ja seuraavassa äänestyksessä äänestetään ulos se joka oli ensimmäisessä äänestyksessä tätä äänestänyt. Tiedä häntä sitten olisiko oikea ratkaisu antaa mennä arvalla vai vain epämääräusesti vetää hatusta jonkun nimi ja syyttää häntä.

Vankkiksen mielipidettä olisi mielienkiintoinen kuulla että mitä hän ajattelee ruostekerroksen alta.
avatar
Kalamies


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Astetta kovempi oikeussalidraama

Viesti kirjoittaja Sienilapsi lähetetty La 04 Helmi 2017, 12:57

En kyl sanois, että arvalla meneminen olis milloinkaan hyvä vaihtoehto. Jos vain suinkin mahdollista nii järkevämpää on aina heittää pihalle joku jonka äänestämiseen on edes jotain perusteita. Tai sit joku, jonka putoaminen aiheuttaa vähiten vahinkoa, oli hänen rooli mikä hyvänsä (tietysti erikoishyviksen pudottaminen aiheuttaa aina vahinkoa, mut ymmärrätte kai pointin).

Mut arvontaan meneminen olis typerää ei pelkästään siks että siinä on riski menettää ihan kuka tahansa, vaan myös siks, että se ei vie peliä eteenpäin millään tavalla ja tällöin on odotettavissa, ettei toisena päivänäkään saada mitään aikaiseksi. Sen sijaan jos tänään äänestetään pois joku jollakin perusteella, tästä perusteesta ja äänestyksen lopputuloksesta saadaan huomenna juttua aikaiseksi, mikä johtaa helpommin siihen, että peli lähtee tosissaan kulkemaan.
avatar
Sienilapsi


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Astetta kovempi oikeussalidraama

Viesti kirjoittaja Aku Vankkis lähetetty La 04 Helmi 2017, 14:24

Sienilapsi on toki oikeassa siinä, ettei arvonnan missään tapauksessa pitäisi olla tavoitteena tässä, koska se ei auta peliä mitenkään, mutta miten sitten määritellään se, kenen lynkkaaminen "aiheuttaa vähiten vahinkoa"... Täytyy muistaa, että meillä on liittolaiset pelissä ja heillä on vieläpä tärkeä ennustajan rooli. Että ei tämä ajattelutapa välttämättä niitä riskejä pienennä hirveästi.

Joku tässä pitää kuitenkin lynkata, se on fakta. Melko vahvasti uskon, että pahikset lymyilevät tällä hetkellä epäaktiivisempien joukossa suunnittelemassa tulevia siirtojaan käyttäen hyväksi tätä tavanomaista ensimmäisen pelipäivän epätietoisuutta. Toisena päivänähän voi sitten helposti selittää tätä ensimmäisen päivän hiljaisuuttaan sillä, ettei mitään järkevää sanottavaa ollut ja se kuulostaa täysin uskottavalta. Olisi aika uhkarohkea taktiikka pahikselta lähteä heti alussa ns. edistämään peliä, koska siitä on hyötyä vain hyviksille ja tällä hetkellä hiljaisia on enemmän kuin äänessä enemmän olleita, joten piiloutuminen hiljaisten joukkoon onnistuu helposti.
avatar
Aku Vankkis
Admin


http://pistepotti.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Astetta kovempi oikeussalidraama

Viesti kirjoittaja Ankanpää lähetetty La 04 Helmi 2017, 14:31

Pitäneeköhän minun näin ensimmäisenä päivänä ilmoittaa olemassaolostani, jotten vaikuta epäilyttävältä seuraavana päivänä
avatar
Ankanpää


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Astetta kovempi oikeussalidraama

Viesti kirjoittaja Sienilapsi lähetetty La 04 Helmi 2017, 15:44

Ankanpäällä on kova tarve näyttää olevansa hereillä kun kaksi hereilläoloviestiä jopa... Mä vaan mietin, että miten sun on tarkoitus olla näyttämättä epäilyttävältä tollasen viestin jälkeen. Sen sijasta, että olisit kirjoittanut jotain järkevää ja yrittänyt osallistua vallitsevaan lynkkauskeskusteluun, päätit ilmoittaa uudestaan että "moi mä oon täällä!11", jotta et sen takia sais epäilyjä?

Ja väitän edelleen, että vähiten vahinkoa lynkkautumisellaan aiheuttavan lynkkaaminen olis huomattavasti parempi vaihtoehto kuin arpominen. Jos päivisin ei saa mitään aikaiseksi, niin millä todennäköisyydellä ne mahdolliset yöhommat (jos sattuis erikoishyvis olemaan) onnistuis yhtään sen paremmin? Hommansa puolivaloisesti tekevän tai laiminlyövän erikoishyviksen menetys on sama kuin tavallisen hyviksen menetys.

Olis varmaan pitäny alkaa miettii aikasemmin koska päivä loppuu kesken.
avatar
Sienilapsi


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Astetta kovempi oikeussalidraama

Viesti kirjoittaja Ankanpää lähetetty La 04 Helmi 2017, 15:47

Noh, mitään järkevääkään en saa sanotuksi, joten ollako hiljaa vai ollako olematta? Molemmista koituu silkkaa harmia, mikäli ei mitään järkevääkään osaa sanoa.
avatar
Ankanpää


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Astetta kovempi oikeussalidraama

Viesti kirjoittaja Sienilapsi lähetetty La 04 Helmi 2017, 15:51

No ethän sä mitään järkevää tässä parhaillaankaan sano Very Happy Ja siis täällä on monia jotka ei oo sanonu (ensimmäisen) heräämisviestinsä jälkeen mitään ja niistä ykskään ei oo läheskään yhtä epäilyttävä kuin sä näiden uusimpien viesties perusteella. Se, että yrittää näyttää aktiiviselta ilman, että on mitään sanottavaa yhtään mihinkään, ei yleisesti ottaen oo mikään erityisen vahva hyviksen merkki.
avatar
Sienilapsi


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Astetta kovempi oikeussalidraama

Viesti kirjoittaja Sienilapsi lähetetty La 04 Helmi 2017, 15:59

++Ankanpää

Jos oot pahis tai petturi nii tarjoon pullakahvit koko porukalle.

Jos oot hyvis nii se on ikävää. Jos oot erikoishyvis nii se on pirun ikävää. Jos oot toinen liittolaisista nii harkitsen kaivoon hyppäämistä. Mut arvontaan me ei lähetä. Jotta peli voi edetä, jonkun on tehtävä jotain ja näiden muutaman pienen epäilyksen siemenen perusteella päädyn tähän äärimmäisen riskialttiiseen siirtoon, onhan kyseessä kuitenki pelaaja, joka ei oo täällä aiemmin pelannut ja siten meille vielä ns. tuntematon. Mut näin tällä kertaa, toivotaan parasta ja pelätään pahinta.
avatar
Sienilapsi


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Astetta kovempi oikeussalidraama

Viesti kirjoittaja Touhula lähetetty La 04 Helmi 2017, 16:01

1. päivä on päättynyt. Iltaviesti seuraa jonkin ajan kuluttua.
avatar
Touhula


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Astetta kovempi oikeussalidraama

Viesti kirjoittaja Touhula lähetetty La 04 Helmi 2017, 16:16

1. ilta

Ensimmäisen päivän keskustelu oikeussalin pimeydessä käynnistyi melko vaisuissa merkeissä. Monellakaan ei ollut kummempaa sanottavaa, eikä ehdotuksia tutkimuksen kautta tyrmään passitettavista juuri tullut.

Lopulta aivan päivän päätöshetkillä Sienilapsi päätti ottaa ohjat omiin käsiinsä ja antoi päivän ainoan äänen, joka suuntautui Ankanpäälle. Ankanpää kaivettiin pimeydestä ja paiskattiin tyrmään. Tyrmän ristikko-ovi sulkeutui. Tyrmässä olevan lampun valo kajasti Ankanpään kasvoihin. Silloin kaikki näkivät, että Ankanpää oli yksi todistamaan kutsutuista henkilöistä.


Äänestyksen tulos:

Ankanpää: 1 ääni (Sienilapsi)

Ainoana äänen saanut Ankanpää lynkataan ensimmäisenä.

Tyrmään passitetut:

1. päivä: Ankanpää - Todistaja 3, tavallinen hyvis

**

Tästä alkaa 1. yö, joka päättyy viimeistään huomenna kello 16.00. Sekä pahisten että erikoishyvisten yönimet tulisi lähettää minulle tuohon ajankohtaan mennessä.

Yön aikana topicissa vallitsee hiljaisuus.
avatar
Touhula


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Astetta kovempi oikeussalidraama

Viesti kirjoittaja Touhula lähetetty Su 05 Helmi 2017, 16:50

2. aamu

Yö oikeussalissa oli ollut rauhaton. Osa porukasta oli ilmeisesti nukkunut, mutta osa taas oli touhunnut jotain. Aamulla kaikkia (tai ainakin suurinta osaa porukasta) kohtasi yllätys ja järkytys. Peräti kaksi henkilöä oli yöllä tungettu Ankanpään seuraksi tyrmään. Tyrmän himmeässä valossa makasi nyt todistajan lisäksi sekä rikoskonstaapeli että etsivä. Keltaisen valtion agentit olivat iskeneet yöllä tehokkaasti ja vaarallisesti.

Tyrmään passitetut:

1. pävä: Ankanpää - Todistaja 3, tavallinen hyvis
1. yö: Yuk7on - Rikoskonstaapeli, ennustaja & tutkapari/liittolainen
1. yö: Kalamies - Etsivä, ennustaja & tutkapari/liittolainen

**

Tästä käynnistyy 2. päivä, joka päättyy keskiviikkona 8.2. kello 16.00. Äänestyspakossa tänään ovat kaikki mukana olevat pelaajat lukuunottamatta Sienilasta.

Tyrmään passitetut eli "kuolleet" eivät puhu.
avatar
Touhula


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Astetta kovempi oikeussalidraama

Viesti kirjoittaja Aku Vankkis lähetetty Su 05 Helmi 2017, 18:08

Jestas, mikä tuuri pahiksilla kun heti ensimmäisenä yönä osuvat jättipottiin. Veikkaisin, että tuossa on todennäköisesti lähdetty Yuk7onia lynkkaamaan tämän kokemuksen perusteella ja liittolaisuuden vuoksi Kalamies lähti sitten siinä samalla. Käytännössä jäljellä on siis enää kahdeksan pelaajaa, joista kolme pelaa pahisten pussiin, eli tämä on mennyt hyvin äkkiä siihen pisteeseen, että tänään on pakko saada pahis pihalle tai suojelijan/lukitsijan on onnistuttava ensi yönä.

Tässä vaiheessa peli on yleensä jatkunut siten, että ensimmäisen päivän ratkaisija on joutunut kaikkien silmätikuksi, tässä tapauksessa se olisi Sienilapsi, joka eilen yksin päätti Ankanpään kohtalosta ja Ankanpää paljastui hyvikseksi, mutta muitakin vaihtoehtoja on ehdottomasti mietittävä, sillä varsinkin tällaisessa pakkotilanteessa pahikset hyötyvät todella paljon, jos peli keskittyy yhden pelaajan epäilemiseen, etenkin jos tämä yksi ei edes ole pahis. Sienilapsen ratkaisu äänestää Ankanpäätä oli ihan järkeenkäyvä, koska ensimmäisen päivän viesteistä ei paljonkaan saa irti ja Ankanpää oli ainoa, joka teki mitään selvästi pahismaista.

Tässä vaiheessa Sienilasta ei siis voi laskea pois epäilyksistä, mutta olisi silti turhan hätiköityä pitää häntä pääepäiltynä pelkän yhden äänen vuoksi. Yöllä lynkattujen kontaktien miettiminen on yleensä fiksu veto ja sekä Yuk7on että Kalamies ottivat pienessä määrin kantaa Tuopin aika satunnaiselle herätysäänelle, joka aika kauan pysyi voimassa, joten voisikohan Tuoppi ja tämän pahiskaverit kokea heidät (etenkin Yuk7onin, koska hänet uskon pahisten lynkanneen) jollain tapaa uhkaksi tämän vuoksi? Kontakti on kuitenkin niin mitätön, että sen voisi melko helposti piilottaa, eikä Yuk7onin pudottaminen kovinkaan herkästi yhdistäisi häntä Tuoppiin, kuten kävisi jos vaikka Yuk7on ensin selvästi epäilisi Tuoppia ja sitten putoaisi yöllä.

Hiljaisemmilta olisi hyvä myös kuulla jotain. CottonJoel, Don Barks, LäPä7* ja Muumi Ankka eivät ole vielä sanoneet mitään muuta kuin heräämisensä. Akuhullu ei ole sanonut varsinaisesti mitään, ainoastaan antanut äänen ja poistanut sen.
avatar
Aku Vankkis
Admin


http://pistepotti.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Astetta kovempi oikeussalidraama

Viesti kirjoittaja LäPä7* lähetetty Su 05 Helmi 2017, 20:02

Ei ole kyllä tämäkään peli lähtenyt kovin mallikkaasti käyntiin hyvisten osalta. Jälleen on liikaa epäaktiivisia, jotka eivät osallistu tarpeeksi keskusteluun. En kyllä itsekään ole ollut aktiivinen, vain yhden lyhyen viestin kirjoitin. Pahiksia onnisti kyllä liiankin hyvin. Sienilasta en lähtisi kyllä epäilemään, sillä minutkin viime pelissä lynkattiin yhden tai kahden viestin perusteella ensimmäisenä. Jotenkin jäi ihmetyttämään Tuopin ääni, muttei siinä kai ollut mitään erikoista enkä häntä syytä mistään. Nyt epäaktiivisten pitäisi vain aktivoitua, jotta saataisiin peli käyntiin kunnolla.
avatar
LäPä7*


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Astetta kovempi oikeussalidraama

Viesti kirjoittaja Don Barks lähetetty Su 05 Helmi 2017, 20:33

Noniin, hankala tilanne heti näin alkuun. Pahiksilla on tosiaan nyt jonkinasteinen etulyöntiasema tässä tilanteessa. Olen pitkälti samoilla linjoilla Vankkiksen kanssa noissa spekulaatioissa. Tässä vaiheessa ylipäätään ei kummoisesti todistusaineistoa ole suuntaan tai toiseen. Jos nyt otan kantaa tuohon eilisillan äänestykseen niin itse en epäile Sienilasta ollenkaan sillä hän on kyllä niin ovela että ei pahiksena äänestäisi noin "typerästi". Tarkoitan että tuohan olisi varma veto pahiksilta mutta liian ilmiselvä. Toisaalta voihan tämäkin olla vain hämäystä. Myös Ankanpään toiminta oli melko epäjohdonmukaista.
Lynkkauksessahan pahiksilla kävi tuuri mutta itse en ainakaan vielä osaa päätellä ketkä sen takana voisi olla.

Olisi tosiaan kiva kuulla hieman muidenkin mietteitä jotta voi tarttua tai olla tarttumatta sanomisiin.
avatar
Don Barks


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Astetta kovempi oikeussalidraama

Viesti kirjoittaja Don Barks lähetetty Ma 06 Helmi 2017, 22:56

Hiljaista on. Mikäli keskustelu jatkuu samalla vauhdilla kuin tähän mennessä, on pahisten voitto yhä varmempaa ja helpompaa. Keskustelua ei ole syntynyt minkä johdosta järkeviä päätöksiäkään on hankala tehdä. Olisi kiva kuulla esimerkiksi Akuhullun, CottonJoelin tai Muumi Ankan ajatuksia. Sienilastakaan ei ole näkynyt, hänen mietteitään olisi samoin mukava kuulla.

Annan nyt "toisen kierroksen" herättelyäänen: ++Muumi Ankka
Ääni on varsin helposti peruttavissa, sen tarkoituksena on lähinnä keskustelun aikaansaaminen. Tässä vaiheessa hiekka tiimalasissa valuu pahisten pussiin. Toisaalta on vielä liki kaksi päivää jäljellä, mutta päätöksiä ei kannata tehdä hätiköiden viimeisten minuuttien tai tuntien aikana.
avatar
Don Barks


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Astetta kovempi oikeussalidraama

Viesti kirjoittaja Sienilapsi lähetetty Ti 07 Helmi 2017, 04:36

Tää on nyt just tätä, että pahisten ei tarvi edes yrittää voittaakseen. Vika on sekä pelin rakenteessa (11 pelaajaa + liittolaiset = never again) että siinä, ettei ensimmäisenä päivänä tapahtunut mitään mikä olis herättänyt keskustelua. Siihenkään nähden mun plääni Ankanpään suhteen ei menny ihan nappiin. Tää olis paljon helpompaa jos mä olisin epäilyttävä ja porukka hiillostais mua tästä äänestä ( Very Happy ), mut kun näin ei käy niin me ollaan siinä tutussa pattitilanteessa taas. Mahdotonta tehdä mitään päätelmiä kun peli ei etene mihinkään suuntaan.

Tässä vois ajatella, että pahikset piileskelee hiljaisten joukossa jolloin epäilykset kohdistuis esimerkiks Muumiin, mut sit toisaalta olis myös ovelaa olla nyt aktiivisempi ja yrittää viedä peliä eteenpäin kun muut ei sitä tee koska yleensä tällaisessa tilanteessa vois kuvitella, ettei pahikset haluakaan pelin etenevän kun hiljaisuus on heille eduksi. Riskialttiimpi tuo jälkimmäinen, mut miksipä ei. Tällöin Vankkis vaikuttais aika hämäräperäiseltä, loistavia viestejä mutta onko se sisältö sitten kuitenkaan niin merkityksellistä hyviksille vai vaan asialliselta näyttävä kuori. LäPän viesti oli aika tyhjä. DB nyt ainakin yrittää sentään.

Nyt jos kaikki kertois jonkun epäilyksen tai ajatuksen tai teorian sen sijaan että voivottelis epäaktiivisuutta nii niistä viesteistä vois ehkä saada jotain irti. Ei tarvi paljonkaan mennä metsään joutuakseen jonkun silmätikuks, Ankanpää todisti sen jo.

Lisäks lyön keksistä vetoa että Akuhullu tekee akuhullut. Ei varsinaisesti auta tilannetta. Käytännös täs on neljä pelaavaa hyvistä + pahikset jälellä.
avatar
Sienilapsi


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Astetta kovempi oikeussalidraama

Viesti kirjoittaja Akuhullu lähetetty Ti 07 Helmi 2017, 13:48

++Cottonjoel

Akuhullu


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Astetta kovempi oikeussalidraama

Viesti kirjoittaja Touhula lähetetty Ti 07 Helmi 2017, 14:51

Tilannepäivitys:

Annetut äänet:

Muumi Ankka: 1 ääni (Don Barks)
CottonJoel: 1 ääni (Akuhullu)

Kaksi ääntä on annettu, ja tämän hetkisen tuloksen perusteella äänensä ensin saanut Muumi Ankka passitettaisiin seuraavaksi tiilenpäitä lukemaan. Päivä kuitenkin päättyy vasta huomenna kello 16, joten tulos voi mahdollisesti vielä muuttua. Muutenkin äänestyspakon takia lopullinen tilanne tuskin on nykyinen, koska äänestyspakko on tänään seuraavilla pelaajilla: Akuhullu, Aku Vankkis, CottonJoel, Don Barks, LäPä7*, Muumi Ankka ja Tuoppi.

Yliviivatuilla on tällä hetkellä annettu ääni voimassa. Toivottavasti muutkin äänestävät, sillä jos eivät äänestä, niin koko peli lässähtää käytännössä siihen paikkaan.
avatar
Touhula


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Astetta kovempi oikeussalidraama

Viesti kirjoittaja Aku Vankkis lähetetty Ti 07 Helmi 2017, 16:51

Tässä on jo monta peliä pelinjohtajana tullut pohdittua, että mikähän tämä tapaus Akuhullu nyt oikein on ja nyt kun sitä miettii pelaajan näkökulmasta, niin ei siihen kyllä yhtään sen enempää tolkkua tule.

Periaatteessa jos Akuhullu olisi toinen pahiksista tai edes petturi, olisi häntä todella helppo käyttää pakansekoittajana. Tähän mennessä jokainen on jo tottunut siihen, ettei Akuhullulta kannata odottaa pitkiä pohdiskeluviestejä vaan ne ovat yleensä muutaman sanan lauseita tai - kuten tässä pelissä tähän asti - pelkkiä perustelemattomia ääniä. Tällaista pelaajaa ei yleensä ensimmäisenä epäillä pahikseksi, ihan vain sillä perusteella etteivät pahistoverit voi olla niin tyhmiä, että antaisivat yhden touhuilla tällaista omin päin, mutta ehkä juuri siksi niin kannattaisi tehdä. Roolit kuitenkin arvotaan, kaikilla on yhtä suuri mahdollisuus päätyä pelaamaan pahiksena, myös Akuhullulla, mutta silti häntä pidetään turhan helposti hyviksenä tuon melko käsittämättömän pelityylin vuoksi ja tällaiset kamikaze-äänet jätetään lähes huomiotta aivan kuin kaikkien strategia olisi vain jättää koko pelaaja huomiotta ja ajatella että "kyllä se siitä putoaa vielä omaan epäaktiivisuuteensa ja tilalle saadaan joku oikeasti pelaava, joten enpä välitä".

Mielestäni juonittelupeleissä pitäisi jokaisen päässä automaattisesti soida jonkinlaiset hälytyskellot, jos joku äänestää ilman minkäänlaista perustetta. Perustelut ovat pelin suola, ilman niitä keskusteleminen on hyvin haastavaa ja jos keskustelu ei suju, pelikään ei suju. Haluan Akuhullulta perusteet siihen, miksi ääni meni juuri CottonJoelille.

Ainakin siihen asti: ++Akuhullu

Ja sovitaanko, ettei kukaan jätä tällä kertaa äänestyspakkoa suorittamatta tai jätä sen suorittamista viime hetkelle?
avatar
Aku Vankkis
Admin


http://pistepotti.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Astetta kovempi oikeussalidraama

Viesti kirjoittaja Tuoppi lähetetty Ti 07 Helmi 2017, 22:36

Ollut vähän kiireitä niin ei ole täällä ehtinyt käymään, tämänkin viestin kirjoitan väsyneenä kännykällä, joten pahoittelen jos siitä ei saa mitään selvää Very Happy

Pahiksilta olisi ollut kyllä vähintäänkin riskialtista antaa viime äänestyksen mennä arvontaan, joka viittaisi siihen että Sienen piti antaa joku ääni varmistaaksen ettei hän ja pahiskollegansa joudu putoamisuhan alle. Tätä vastaan tietty sotii se, että Sienilapsi on kokenut pelaaja eikä hän tahallaan tekisi jotain, josta hän helposti joutuisi silmätikuksi ja epäilyjen kohteeksi. Toisaalta voi olla myös että pahikset luottivat sen varaan, että emme lähtisi epäilemään Sienilasta yllä mainitun kokemuksen takia, ja uskalsivat siksi laittaa Sienen äänestämään. Jos Sieni vielä on petturi, eli hänen menetyksestä ei pahiksille olisi niin suurta haittaa, olisi se ollut varsin varteenotettava taktiikka.

Mielestäni Ankanpäänkin äänestäminen oli veto, joka ei herättäisi liikaa huomiota, sillä Ankanpää pelasi kieltämättä hieman epäilyttävästi ja oudosti.

Akuhullukaan pahiksena tuskin olisi lähtenyt vain heittämään ääniä ilman perusteita, joten en millään jaksaisi uskoa hänen pahiksiuteensa. Mutta kuten Vankkis yllä sanoi, voi se olla vain hämäystä.

Ainakin toistaiseksi heitänkin siis ++Sienilapsi, katsotaan jos muilla olusi jotain sanottavaa
avatar
Tuoppi


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Astetta kovempi oikeussalidraama

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 2 / 4 Edellinen  1, 2, 3, 4  Seuraava

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa