Yleinen juonarikeskustelu

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Siirry alas

Vs: Yleinen juonarikeskustelu

Viesti kirjoittaja Sienilapsi lähetetty La 31 Joulu 2016, 04:53

Ei se pelaajien määrä vaan se pelaamisen laatu. Ei sillä oo mitään merkitystä onko pelaajia 11 vai 25, pelistä tulee katastrofi joka tapauksessa jos viime pelin kaltainen meno jatkuu. Isollakin joukolla peli voi olla epäonnistunut jos pelaajat ovat epäaktiivisia ja passiivisia, mut yhtä lailla pienikin porukka voi saada aikaan laadukkaan pelin jos vaan kaikki pelaajat on oikeesti kunnolla mukana. Vaikea vain uskoa, että sellainen olis tällä foorumilla mahdollista.
avatar
Sienilapsi


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Yleinen juonarikeskustelu

Viesti kirjoittaja Touhula lähetetty Ti 24 Tammi 2017, 16:43

Uuden juonittelupelin ilmoittautuminen alkanee ylihuomenna ja itse peli olisi tarkoitus laittaa käyntiin heti helmikuun ensimmäisenä päivänä (ensi viikon keskiviikkona). Toivottavasti mahdollisimman moni pystyy peliin osallistumaan ja myös pelaamaan kunnolla (ks. ylläoleva Sienilapsen viesti). Aiemmasta peliporukasta varmaan muutama tulee puuttumaan, mutta käyttäjälistan perusteella meillä on 19 suhteellisen aktiivista käyttäjää, joten eiköhän tässä peli saada pystyyn. Olisi tietysti mukava, jos jokunen uusi nimikin tulisi mukaan. Joka tapauksessa jo 11-12 pelaajalla saadaan toimiva peli, jos sen enempää ilmoittautumisia ei tulisi. Tällaisessa tapauksessa sovellan roolit ja säännöt pienemmän pelaajamäärän mukaisiksi.
avatar
Touhula


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Yleinen juonarikeskustelu

Viesti kirjoittaja Touhula lähetetty Ti 01 Toukokuu 2018, 19:31

Tulipa tuossa selattua tätä juonittelupeleille tehtyä aluetta, ja siitä tuli mieleen, että kiinnostaisikohan porukkaa pelata yksi peli kesällä, vaikka kesä- tai heinäkuussa. Viisi peliähän tällä foorumilla on pelattu, ja pelit 1-3 olivat mielestäni oikeinkin mukavia. Sitten kiinnostus hiipui oikeastaan koko porukalla ja viimeiset pelit olivat todella vähäisen aktiivisia. Juonittelupelialueella ei ole ollut pelien muodossa eloa reilusti yli vuoteen. Nyt kun Pistepottiin on viime aikoina osallistunut aktiivisesti jopa 14 kilpailijaa, ja foorumi on saanut uusia käyttäjiäkin, niin voisi mielestäni jopa pitkästä aikaa pelailla juonarin. Ainakin sille olisi periaatteessa mahdollisuuksia. Toki vanhoista pelaajista muun muassa LäPä ja kuutio-purkka ovat kadonneet jonnekin, mutta kuitenkin.

Toki tiedän, että pelejä voisi pelata Kylän foorumilla, mutta en kyllä itse jaksa todella satunnaisena pelaajana sinne rekisteröityä.

Mutta kertokaa toki, jos olisitte kiinnostuneita pelailemaan yhden pelin kesällä. Tietäisi sitten, kannattaako edes kehitellä ideaa millään tasolla (pelin vetäjän paikkakin lienee vapaa). Very Happy
avatar
Touhula


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Yleinen juonarikeskustelu

Viesti kirjoittaja Aku Vankkis lähetetty Ti 01 Toukokuu 2018, 20:24

Mitään estettähän tälle ei ole, niitä kiinnostuneita osallistujia vain pitäisi olla tarpeeksi. Aikaisemmin merkittävin syy tähän ihmisten kiinnostuksen lopahtamiseen oli luultavasti se, että pelejä oli aivan liian monta liian lyhyessä ajassa. Yksi peli silloin tällöin (useampi kuukausi kahden pelin välissä) luultavasti toimisi paremmin.

Pitää vain miettiä hyvin tarkkaan sitä, että millaisen pelin täällä pystyy pienelle porukalle järjestämään. Viimeisimmissä peleissä oli selviä ongelmia hyvisten ja pahisten välisessä tasapainossa, mikä ei ole hyvä asia missään tapauksessa. Paluu Osastolle 666 on ehdottomasti ollut paras peli tähän mennessä ja sen formaatista varmaan voisi ottaa mallia.

Mutta ensin tosiaan tarvittaisiin niitä kiinnostuneita pelaajia ja aika monta.
avatar
Aku Vankkis
Admin


http://pistepotti.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Yleinen juonarikeskustelu

Viesti kirjoittaja A.N.K.K.A lähetetty Ke 02 Toukokuu 2018, 22:43

Jos kesällä olisi juonittelupeli voisin ihan hyvin pelata, vaikka en ennen ole koskaan pelannut. Toivottavasti muutkin on kiinnostuneita!
avatar
A.N.K.K.A


http://www.akuankka.fi/keskustelu/44134/valtiopeli-15

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Yleinen juonarikeskustelu

Viesti kirjoittaja Jonttu-Ankka lähetetty To 03 Toukokuu 2018, 11:46

Ehdottomasti kyllä juonittelupelille kesän aikana! Sopivan ajankohdan löytäminen voi tosin olla haastavaa, kun useammalla täällä lienee jotain reissuja, töitä tai muita aktiivisuuteen vaikuttavia tekijöitä. Olisi kuitenkin hyvä, että jokainen pystyisi tarvittaessa kirjoittamaan vaikka useammankin viestin päivän aikana, muuten peli jää turhan hidastempoiseksi ja kaikkien pelaajien kannalta vaikeammaksi.

Jonttu-Ankka


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Yleinen juonarikeskustelu

Viesti kirjoittaja Don Barks lähetetty To 03 Toukokuu 2018, 18:03

Kannatan ehdottomasti peliä Smile. En välttämättä heinäkuusta eteenpäin ehi pelata mutta alustavasti olisin mukana.
avatar
Don Barks


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Yleinen juonarikeskustelu

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa