Juonittelupeli: Valenumerosandaali

Sivu 6 / 9 Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Seuraava

Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Valenumerosandaali

Viesti kirjoittaja CottonJoel lähetetty Ke 26 Loka 2016, 19:36

En yritä vakuutta, olenko hyvä, koska haluan pitää itseni salassa.

CottonJoel


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Valenumerosandaali

Viesti kirjoittaja LäPä7* lähetetty Ke 26 Loka 2016, 19:55

Mitä tarkoitat itsesi "salassa pitämisellä"? Se kuulostaa suoraan sanottuna epäillyttävältä, mutta virheisiin ei ole varaa!
avatar
LäPä7*


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Valenumerosandaali

Viesti kirjoittaja CottonJoel lähetetty Ke 26 Loka 2016, 20:06

LäPä7* kirjoitti:Mitä tarkoitat itsesi "salassa pitämisellä"? Se kuulostaa suoraan sanottuna epäillyttävältä, mutta virheisiin ei ole varaa!
Tarkoitan sitä, että jos yrittäisin vakuuttaa olevani hyvä, se olisi paljastavaa ja epäilyttävää. Muotoilin "salassa pitämisen" huonosti, mutta haluan olla salassa niin, että kun minut tapetaan, silloin kaikki saavat tietää, olinko hyvä, paha, suojelija vai petturi.

CottonJoel


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Valenumerosandaali

Viesti kirjoittaja LäPä7* lähetetty Ke 26 Loka 2016, 20:24

K-p aiotko pitää CJ:lle suunnatun äänesi?
avatar
LäPä7*


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Valenumerosandaali

Viesti kirjoittaja Kuutio-purkka lähetetty Ke 26 Loka 2016, 20:51

En tiedä koska ei ole hajuakaan. Kaikki ovag epäiltyjä tällöhetkellä
avatar
Kuutio-purkka


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Valenumerosandaali

Viesti kirjoittaja Aku Vankkis lähetetty Ke 26 Loka 2016, 21:19

Väliaikatilanne:

CottonJoel: 1 ääni (kuutio-purkka)

Tällä hetkellä siis CottonJoel on yhdellä äänellä lähdössä lynkattavaksi. Päivä päättyy huomenna klo 21:00 eli vielä vajaa vuorokausi on aikaa vaikuttaa tilanteeseen.

Äänestyspakossa tänään ovat siis Don Barks, Kalamies, kuutio-purkka, Touhula ja Yuk7on.

Kullakin heistä tulee olla voimassaoleva ääni annettuna huomenna päivän päättyessä tai seuraa pelistä pudottaminen, mitä emme tietenkään näin pienellä porukalla halua. Vaihtoehtoisesti jos näin käy, voidaan aluksi yrittää etsiä pudonneista pelaajista varapelaajaa, joka tulee takaisin peliin ja alkaa pelata pudotetun roolilla, mutta suorittakaahan äänestyspakkonne niin ei tarvitse tällaisia miettiä.
avatar
Aku Vankkis
Admin


http://pistepotti.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Valenumerosandaali

Viesti kirjoittaja Touhula lähetetty Ke 26 Loka 2016, 22:52

LäPä7* kirjoitti:Touhula, voisit kertoa, miten yleensä on keskusteltu juonittelupelissä. Onko teillä ollut samanlaista pientä keskustelua vai oletteko pitäneet joitain tempauksia.
Aika paljon tapauskohtaista, mutta ainakaan viimeisimmissä pelaamissani peleissä ei mitään suuren suurta keskustelua saatu kyllä aikaiseksi. Pitää vain yrittää herättää keskustelua ja etsiä epäilyttäviä seikkoja toisten pelaajien viesteistä.

Siinä LäPä olet ihan oikeassa, että homma alkaa mennä tukalaksi, jos emme nyt saa pahista ulos pelistä.

Kertokaa vaikka kaikki, ketä epäilette eniten pahikseksi ja perustelkaa, notta miksi näin. Itselläni on edelleen "listani" kärjessä LäPä ja kuutio-purkka. Perustelut löytyvät edellisestä viestistäni, mutta täytyy sanoa, että jotenkin en kuitenkaan enää ainakaan LäPän pahikseuteen kovin vahvasti usko. LäPä on pyrkinyt ehkä eniten edistämään ja viemään peliä eteenpäin. Pahis ei noin lähtökohtaisesti toimisi. Toki tuollainen aktiivinenkin taktiikka voi pahiksella olla, ja se olisikin sangen ovela taktiikka, pyrkiä "viemään peliä" jne.

Uskon kuitenkin taka-alalla pysyttelevien olevan ennemmin pahiksia kuin LäPä tai edes kuutio-purkka. Jotenkin Kalamiehen viestejä luettuani hän on noussut aika vahvasti pahisehdokkaiden kärkipäähän. Hän on ollut suhteellisen huomaamaton, ja kirjoitellut tuollaisia "tärkeiltä tuntuvia" viestejä, joissa ei kuitenkaan paljon omia epäilyksiä tai muuta tuoda esiin. Esim.:

Kalamies kirjoitti:Jonttu on kyllä sen verta hyvä pelaaja että hänessä jos jossain olisi kyllä ollut pahis ainesta. Mutta ei näköjään ollut, joten täytyy lähteä miettimään asioita uudelta kannalta. Kenellä olisi ollut motiivi heivata jonttu ulos pelistä? Ja miksi jo tässä vaiheessa eikä vasta myöhemmin? Moni kysymys on vailla vastausta joten niitä täytyy miettiä.
No, oletko miettinyt näitä asioita, ja mihin johtopäätökseen olet tullut?

Koska minulla on äänestyspakko, enkä äänestämättä jättämisen takia halua lentää pelistä ulos, äänestän tässä vaiheessa ++Kalamies. Ääni ei välttämättä ole lopullinen, jos Kalamies pystyy vakuuttamaan minut perusteluillaan.
avatar
Touhula


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Valenumerosandaali

Viesti kirjoittaja Yuk7on lähetetty Ke 26 Loka 2016, 23:37

Minua ei oikeastaan epäillytä kovinkaan moni mainittu. LäPä ei vaikuta omaan silmääni kovin epäilyttävältä, eikä niinkään Kalamieskään. En näe Touhulassakaan mitään liiaksi epäilyttävää. Epäilykseni kohdistuvat lähinnä kahteen henkilöön. Kuutio käyttäytymisensä perusteella, tosin tätä lieventää tuo ilmiselvä lavastus, enkä usko että hän tuollaiseen ilmiselvään koukkuun menisi. Tosin, kuutio myös tietää Jontun taktisen uhkaavuuden, ja uskaltaisi varmaan tehdä tuollaisen siirron, varsinkin kun hänellä on suojana se että väki tietää ettei mene tuollaiseen ansaan.

Kuitenkin, minua epäilyttää eniten Muumi Ankka. Hänen pelailunsa on ollut hyvinkin tyypillistä pahispelailua. Tuollaista hajutonta ja mautonta peesailua ja helppoja, varman päälle vedettyjä siirtoja. Hän myös toi esiin sen, että purkka olisi eliminoinut Jontun, ja näin yrittäisi saada kansan äänestämään purkkaa. Muumin olemus ja käyttäytyminen huutaa pahista, ja langetan äänen ainakin toistaiseksi hänelle, etten unohda äänestää, ja putoa sitä kautta pelistä. Voin kyllä vaihtaa äänen kohdettani, jos Muumi saa minut vakuuttuneeksi syyttömyydestään, mutta toistaiseksi:

++Muumi Ankka
avatar
Yuk7on


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Valenumerosandaali

Viesti kirjoittaja Kalamies lähetetty Ke 26 Loka 2016, 23:44

Kiitoksia Touhula kysymyksestä, tässäpä siihen vastaus :
Koska olen suuri Selviytyjät fani, josta on tullut "hankittua" oppeja tähänkin peliin niin sieltä on tullut opittua se asia, että pikkulinnut ovat kovia visertämään ja aika useastikin. Siksi ei saa liian äänekkäästi kailottaa ketä aikoo äänestää ja millä perusteilla. Pitää osata se millä tavoin avaa suunsa ja milloin että pysyy itse pelissä mukana, eikä laiteta pahis ehdokkaana lynkattavaksi. Tullut nähtyä se, että joka liian suorasanaisesti kertoo epäilyistään ilman turhia varomisia lentää varmasti pihalle, eteenkin jos se asia menee rikkinäinen puhelin metodilla. Tietysti, tässä on tilanne eri mutta saa jotain osviittaa ja "apua" tähän peliin kun ei ole tätä ennen pelannut. Itsekkin varmaan allekirjoitat sen että tietyn verran asioita on hyvä pitää omana tietonaan eikä tuoda niitä julkisesti esille, ainakaan liian aikaisin. Noh, se siitä. Eiköhän tämä peli tästä johonkin suuntaan etene, tavalla tai toisella. Mutta mutta, onhan noita ajatuksia tullut pyöriteltyä ja LäPää ja K-P:tä mietittyä mutta en ole oikein varma heidän syyllisyydestään. Tietysti kuka tahansa voi olla syyllinen ja jotenkin olisi sellainen kutina että se joka luonnostaankin pitää yllä hyvää vaikutelmaa itsestään sopisi pahikseksi ihan hyvin. Tästä syystä CottonJoelia on tullut pyöriteltyä mielessä. Hän olisi hyvä pahis koska hän peittäisi sen kiltteyden taakse joka häneltä tulee luonnostaan. Monet muut, kuten allekirjoittanutkin ovat välillä aika kärkkäitä ja suorasanaisia. Toisaalta kuka tahansa meistä voi olla pahis, mutta itse koen ainakin että CottonJoelissa olisi todella paljon pahis pontiaalia. Tässä on vielä päivä aikaa katsoa mitä kukakin on mieltä ja mitä kenenkäkin korvaan pikkulinnut laulavat. Mutta annan ääneni tässä vaiheessa ++CottonJoel
avatar
Kalamies


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Valenumerosandaali

Viesti kirjoittaja Don Barks lähetetty To 27 Loka 2016, 09:33

Tosiaan, CottonJoelin lausahdus herätti ihmetystä minussa ja monissa muissakin (?). On hankala sanoa, oliko se vain viaton viesti vaiko ajattelemattomuuttaan päässyt lipsautus. CottonJoel onkin epäilyksien kärkipäässä. Tässä vaiheessa ei kuitenkaan ketään kohtaan ole vahvija epäilyksiä, joten äänestäminen on haastavaa. Läpästä en niin ikään usko hänen olevan pahis,  hän on kuitenkin melko aktiivisesti pyrkinyt viemään peliä eteenpäin. Touhulan auktoriteettia voisi myös hieman kyseenalaistaa, mutta hän on kyllä antanut arvokkaita näkemyksiä ja neuvoja, joten en ihan usko hänestäkään pahaa. Jotenkin tuntuu myös siltä, että Yukonkin on hyvis. Kuutiopurkka, MuumiAnkka, OkuAnkka ja Kalamies kuuluvat taas mielessäni likipitäen samaan kategoriaan, he voivat olla niin potentiaalisia pahiksia kuin hyviksiäkin. 

Tosiaan, äänestäminen tässä vaiheessa on todella hankalaa, mutta todisteiden puutteessa vahvimmat epäilykset kohdistuvat CottonJoeliin. 

++CottonJoel
avatar
Don Barks


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Valenumerosandaali

Viesti kirjoittaja LäPä7* lähetetty To 27 Loka 2016, 11:11

++Muumi Ankka
Yukonin perustelujen mukaan vaikken tiedä, onko hän pahis.
avatar
LäPä7*


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Valenumerosandaali

Viesti kirjoittaja Aku Vankkis lähetetty To 27 Loka 2016, 15:30

Väliaikatilanne:

CottonJoel: 3 ääntä (kuutio-purkka, Kalamies ja Don Barks)
Muumi Ankka: 2 ääntä (Yuk7on ja LäPä7*)
Kalamies: 1 ääni (Touhula)

Tällä hetkellä CottonJoel on putoamassa pelistä.

Päivä päättyy tänään klo 21:00, viisi ja puoli tuntia vielä aikaa.

Äänestyspakossa tänään ovat Don Barks, Kalamies, kuutio-purkka, Touhula ja Yuk7on.

Ja tosiaan seuraavana pelipäivänä äänestyspakossa ovat sitten ne, jotka eivät tänään äänestä, eli jos haluat välttyä seuraavan pelipäivän äänestyspakolta niin kannattaa äänestää jo tänään, äänestyspakkohan ei ole mikään lista siitä ketkä vain voivat äänestää tänään, kaikki voivat milloin tahansa ja on suotavaakin useammin kuin vain pakon edessä.

//Korjattu yksi ääni, Muumi ei tosiaankaan ole itseään äänestänyt Very Happy


Viimeinen muokkaaja, Aku Vankkis pvm To 27 Loka 2016, 18:44, muokattu 1 kertaa
avatar
Aku Vankkis
Admin


http://pistepotti.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Valenumerosandaali

Viesti kirjoittaja Touhula lähetetty To 27 Loka 2016, 15:47

Okei, Kalamiehen perustelut olivat osittain varsin värikkäin sanankääntein kirjoitettuja, mutta oli tuossa nyt sen verran hyvin perusteita, että tässä vaiheessa poistan ääneni Kalamieheltä.

--Kalamies

Yuk7onilta tuli varsin hyvää analyysiä Muumi Ankasta, ja kieltämättä noihin kommentteihin voin suurelta osin yhtyä. Toisaalta myös Don Barks ja Oku Ankka ovat olleet hyvin vähän äänessä näissä keskusteluissa. Pahismaista piilottelua, vai mikä tämä taktiikka on (DB toki kirjoitti ihan pätevän viestin tänä aamuna)? Pahikset ovat pelanneet varsin taitavasti, koska mitään lipsahdusta, josta voisi varmasti tulkita jonkun pahikseksi, ei ole tullut. Tuo CottonJoelin viesti toki herättää vähän kysymyksiä, mutta se voi olla myös kokemattoman pelaajan tarkoittamaton virhe, johon on sitten muiden ollut helppo tarttua. Itse en ainakaan kärkipahisehdokkaana siis CJ:a pidä. Vähän taas hakuammunnalla joudutaan menemään, mutta äänestän tällä kertaa vähiten esillä ollutta pelaajaa. Ääni ei vieläkään ole välttämättä lopullinen, jos hyviä vastaperusteita ilmenee.

++Oku Ankka
avatar
Touhula


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Valenumerosandaali

Viesti kirjoittaja CottonJoel lähetetty To 27 Loka 2016, 16:00

Se oli ajattelematon lipsahdus. Kirjoitin viestin sillä perusteella, että ensimmäisenä päivänä jotkut yrittivät heti vakuuttaa olevansa hyvien puolella.

Itse epäilen Muumi Ankkaa, koska Yuk7on kertoi todennäköisen perustelun hänestä.

++Muumi Ankka

CottonJoel


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Valenumerosandaali

Viesti kirjoittaja Touhula lähetetty To 27 Loka 2016, 16:02

Aku Vankkis kirjoitti:Väliaikatilanne:

CottonJoel: 3 ääntä (kuutio-purkka, Kalamies ja Don Barks)
Muumi Ankka: 2 ääntä (Yuk7on ja Muumi Ankka)
Kalamies: 1 ääni (Touhula)
Muumi Ankka muuten ei ole tainnut äänestää itseään.
avatar
Touhula


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Valenumerosandaali

Viesti kirjoittaja Oku Ankka lähetetty To 27 Loka 2016, 18:45

Jaa....
Se, etten ole erityisemmin tänne kirjottanut mutään johtuu ihan puhtaasti siitä, että mulla on nyt syysloma ja olen jossain ihan muualla kuin Suomessa joten en ehdi olla täällä koko ajan jotain selittämässä... Varmasti aktivoidun jonkin verran heti kun ensi viikolla täältä pääsen takasin Suomeen, jos oon pelissä vielä silloin mukana.

++kuutio-purkka (en sitten pysty näin puhelimesta käsin boldaamaan tuota joten jos tuo ei kelpaa niin ei hyvää päivää...)
Annan ääneni vain sen takia, etten olisi äänestyspakossa ensi kerralla, joten mitään sen suurempia perusteluja ei ole. Tää ei kuitenkaan vaikuta suuremmin mihinkään kun kukaan muu ei ole äänestänyt k-pta.
avatar
Oku Ankka


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Valenumerosandaali

Viesti kirjoittaja LäPä7* lähetetty To 27 Loka 2016, 18:56

Oku, utelisin missä päin Suomen maakunnista asut? Ja missä reissaat?
avatar
LäPä7*


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Valenumerosandaali

Viesti kirjoittaja Aku Vankkis lähetetty To 27 Loka 2016, 21:03

2. päivä on päättynyt. Iltaviesti seuraa tuota pikaa.
avatar
Aku Vankkis
Admin


http://pistepotti.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Valenumerosandaali

Viesti kirjoittaja Aku Vankkis lähetetty To 27 Loka 2016, 21:17

2. ilta

Kahden todellisen oikean numeron menetyksen jälkeen epätietoisuus alkoi kasvaa jahtiporukassa - pohdittiin jopa, miten keskustelua ylipäänsä tulisi käydä.

Erilaisia epäilyksiä sinkoiltiin suuntaan jos toiseen, eikä porukka tuntunut pääsevän yksimielisyyteen siitä, kuka heistä ainakin olisi valenumero. Niinpä ääniä sai peräti neljä eri henkilöä ja kaksi heistä yhtä paljon.

Uudelleentarkistettavaksi päätettiin lähettää se eniten ääniä saaneista, jota oli keksitty äänestää ensimmäisenä ja näin CottonJoel sai kokea karun kohtalon. Valitettavasti tämä tarkistus osoitti ainoastaan sen, että tilanne oli käymässä entistä tukalammaksi.


Äänestyksen tulos:

CottonJoel: 3 ääntä (kuutio-purkka, Kalamies ja Don Barks)
Muumi Ankka: 3 ääntä (Yuk7on, LäPä7* ja CottonJoel)
Oku Ankka: 1 ääni (Touhula)
kuutio-purkka: 1 ääni (Oku Ankka)

Tasapelin johdosta juonittelupelin sääntöjen mukaisesti CottonJoel lynkataan, sillä hän sai ensimmäisen äänensä ennen Muumi Ankkaa.

Uudelleentarkistetut numerot (aka kuolleet):

1. päivä: Tuoppi - Numero 14, tavallinen hyvis
1. yö: Jonttu-Ankka - Numero 95, tavallinen hyvis
2. päivä: CottonJoel - Numero 26, tavallinen hyvis

**

2. yö alkaa nyt ja päättyy viimeistään lauantaina klo 21:00. Kuitenkin mikäli kaikki yönimet ovat saapuneet huomiseen klo 21:00 mennessä, uusi päivä alkaa jo huomenna illalla.

Eli jälleen siis pahikset (jompikumpi varsinaisista pahiksista) lähettävät minulle yksityisviestillä yötapponsa kohteen ja suojelija sen pelaajan nimen, jota haluaa yön aikana suojella mahdolliselta yötapolta.

Yön aikana topicissa ei saa puhua.
avatar
Aku Vankkis
Admin


http://pistepotti.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Valenumerosandaali

Viesti kirjoittaja Aku Vankkis lähetetty La 29 Loka 2016, 05:23

3. aamu

Kahden epäonnistuneen lynkkauksen jälkeen jahtiporukka alkoi jo olla epätoivoinen, eikä monikaan tuntunut saavan unen päästä kiinni. Jossain vaiheessa osa heistä - tarkemmin ottaen kaikki todelliset oikeat numerot - olivat kuitenkin nukahtaneet, sillä kolmannen aamun sarastaessa heitä oli jäljellä yksi vähemmän ja uudelleentarkistettujen numeroiden listaan oli ilmestynyt Yuk7onin nimi.

Kaikki tiesivät tarkalleen, mitä tämä merkitsi: molemmat valenumerot sekä heidän kanssaan juonitteleva petturi olivat yhä karkuteillä, eikä oikeita numeroita ollut enää kuin neljä kappaletta jäljellä. Mikäli siis seuraava lynkkaus menisi pieleen, eikä suojelija onnistuisi yöllä suojelemaan yötapon kohdetta, peli olisi pelattu hyvisten osalta.


Uudelleentarkistetut numerot (aka kuolleet):

1. päivä: Tuoppi - Numero 14, tavallinen hyvis
1. yö: Jonttu-Ankka - Numero 95, tavallinen hyvis
2. päivä: CottonJoel - Numero 26, tavallinen hyvis
2. yö: Yuk7on - Numero 53, tavallinen hyvis

**

3. päivä alkaa nyt ja päättyy tiistaina klo 21:00.

Äänestyspakossa tänään on: Muumi Ankka

Kuolleet eivät puhu.
avatar
Aku Vankkis
Admin


http://pistepotti.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonittelupeli: Valenumerosandaali

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 6 / 9 Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Seuraava

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa