Vierailijan kaudet

Siirry alas

Vierailijan kaudet

Viesti kirjoittaja Aku Vankkis lähetetty Su 12 Kesä 2016, 04:30

Vierailijan kausi on ikivanha määritelmä, jolla tarkoitetaan kautta, jolloin joku kilpailija on "vierailijana" pelinjohtajan paikalla. Suomeksi sanottuna se tarkoittaa kautta, jonka on järjestänyt joku muu kuin Aku Vankkis.

Vierailijan kausia järjestetään aina silloin tällöin, muutamia kertoja vuodessa. Tähän topiciin on jatkossa tarkoitus kerätä kaikki hakemukset vierailijan kausien järjestämiseen ja niiden julkinen kommentointi. Jokainen, joka haluaisi kauden järjestää, voi tässä topicissa esitellä ideansa mahdollisimman kattavasti, jolloin asiasta keskustellaan ja Aku Vankkiksen lisäksi myös muut kilpailijat saavat halutessaan ideoita kommentoida.

Parhaat ideat pääsevät toteutukseen ja niitä asetetaan kilpailukalenteriin aina kun sopivia paikkoja löytyy. Yksityiskohtaisempi keskustelu käytännön asioista valittujen kanssa käydään yksityisviestien välityksellä.

Huomioi, että kauden järjestäminen vaatii paljon aikaa ja runsaasti kokemusta Pistepotista. Ensikertalaisen on hyvä pystyä varaamaan vähintään tunti aikaa joka päivä tulosten tekemiseen, vaikka kyseessä olisikin kohtuullisen yksinkertainen kausi. Kauden järjestäjän tulee myös tuntea kaikki Pistepotin yleiset säännöt ja käytännöt vaikka unissaan ja omaa kilpailukokemusta olisi sitäkin hyvä olla aika reilusti (useita kymmeniä kausia).

Tämän topicin olemassaolo ei siis tarkoita, että juuri nyt olisi meneillään erityinen haku vierailijan kausille, vaan tämä topic tulee aina olemaan avoin ja tänne voi milloin tahansa esittää oman ideansa, mikäli kauden järjestäminen alkaa kuulostaa hyvältä idealta.

Mikäli sinulla on mielestäsi hyvä kausi-idea, mutta et kykene tai halua järjestää sitä itse, voit ehdottaa kautta järjestettäväksi toivelista-topicissa.

Alla on lista kaikista tulevista vierailijan kausista ajankohtineen:

(Toistaiseksi ei tulevia vierailijan kausia)
avatar
Aku Vankkis
Admin


http://pistepotti.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa