Off-Topic

Sivu 21 / 21 Edellinen  1 ... 12 ... 19, 20, 21

Siirry alas

Vs: Off-Topic

Viesti kirjoittaja Aku Vankkis lähetetty Su 09 Syys 2018, 00:02

No mutta kappas, Ganducka, saavuit mitä otollisimpaan aikaan, meillä on piakkoin edessä 200. kausi (kauden 199 ilmoittautuminen alkaa todennäköisesti huomenna tai maanantaina, riippuen siitä, kuinka nopeasti tuo tyngäksi jäävä 198 nyt oikein päättyy), sinne luonnollisesti kaivataan runsaasti osallistujia, joten tiedät mitä tehdä Very Happy

Aa.fi:n foorumi potkaisi tyhjää tuossa puolisen vuotta sitten maaliskuussa ja siitä ilmoitettiin todella mukavasti noin viikon varoitusajalla meille. Syyksi taidettiin selittää jotain, että sivustoa uudistettiin ja foorumin säilyttäminen ja sisällyttäminen uudelle sivustolle ei ollut mahdollista teknisistä syistä tai jotain vastaavaa.

Joka tapauksessa Pistepotti-foorumihan on ollut olemassa jo kesästä 2016 lähtien, koko sivusto muuttui jo niihin aikoihin niin epäkäytännölliseksi, että Pistepotin järjestäminen siellä kävi järkyttävän työlääksi ja siksi omaan foorumiin päädyttiin ja ehdottomasti on ollut hyvä ratkaisu.

Nopeasti tullut ilmoitus aa.fi:n foorumin lakkauttamisesta kuitenkin johti siihen, että jouduimme valtavalla kiireellä ottamaan kaikista vanhoista kausista ohje- ja tulosviestit talteen, jotta tilastotietoja ei katoaisi bittiavaruuteen. Tästä syystä suurimmalla osalla kausista ei kilpailijoiden kirjoittamia viestejä ole tarjolla, koska niiden tallentaminen yksitellen olisi vienyt paljon kauemmin kuin sen viikon, jonka verran meillä oli aikaa. Mainitsemasi kauden 90 eli Ääniharavan lisäksi pari muutakin kautta sai kuitenkin erityiskohtelua ja niiltä tallennettiin kaikki viestit, koska nämä ovat niitä juonittelukausia, jotka sisälsivät niin herkullista materiaalia, ettei niiden voinut antaa mennä hukkaan. Eli joitain Veteraanit vs. Keltanokat -kausia ja valloituskausia on myös tallennettu kokonaisuudessaan.

Ja tuosta Ääniharavasta puheen ollen, myös CottonJoel ja Muumi Ankka (jotka molemmat ovat yhä mukana) tekivät samalla kaudella debyyttinsä, kävi asia ilmi kun kyseiselle kaudelle järjestettiin jatko-osa juuri edellisenä kautena (197) ja Cotton sen sitten vei nimiinsä. Aika hauska sattuma, että nyt sitten se kolmaskin kyseisen kauden debytantti ilmestyi.

Mutta tosiaan, suosittelen ehdottomasti ilmoittautumaan pian alkavalle kaudelle 199, silloin tulee kuluneeksi tasan sata kautta siitä kun saavutit debyyttivoittosi kaudella 99, ja luonnollisesti sille kaudelle 200 koska sellaisia järkäleitä ei ihan joka vuosi tule.
avatar
Aku Vankkis
Admin


http://pistepotti.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Off-Topic

Viesti kirjoittaja Ganducka lähetetty Su 09 Syys 2018, 12:14

Saatanpa osallistuakin, vaikka arvaustaitoni ovatkin erittäin ruosteessa. Mutta jos nyt vanhojen hyvien aikojen kunniaksi.

Ganducka


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Off-Topic

Viesti kirjoittaja Muumi Ankka lähetetty Ti 25 Syys 2018, 16:27

Oho, foorumin logo on näköjään vaihtunut ajankohtaiseksi. Mukavaa vaihtelua kyllä.
avatar
Muumi Ankka


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Off-Topic

Viesti kirjoittaja Jonttu-Ankka lähetetty La 01 Joulu 2018, 17:17

Muumi Ankka kirjoitti:Oho, foorumin logo on näköjään vaihtunut ajankohtaiseksi. Mukavaa vaihtelua kyllä.

Nyt on kenties paras teemalogo tähän mennessä?

Jonttu-Ankka


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Off-Topic

Viesti kirjoittaja Touhula lähetetty Su 02 Joulu 2018, 14:38

Jonttu-Ankka kirjoitti:Nyt on kenties paras teemalogo tähän mennessä?
Jep, tämä on hieno. santa
avatar
Touhula


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Off-Topic

Viesti kirjoittaja Jonttu-Ankka Eilen kello 11:32

Pistepotin syntymäpäiväkuukausi on taas käsillä ja ensimmäiset onnittelut menevät Vankkikselle, onneksi olkoon siis! Very Happy

Jonttu-Ankka


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Off-Topic

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 21 / 21 Edellinen  1 ... 12 ... 19, 20, 21

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa