Off-Topic

Sivu 18 / 21 Edellinen  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21  Seuraava

Siirry alas

Vs: Off-Topic

Viesti kirjoittaja Arska lähetetty To 29 Maalis 2018, 16:02

Yksi mahdollisuus tietenkin olisi, että Valtiopeli on ikään kuin Akkarilan jatkaja ja täällä keskitytään enemmän Pistepottiin.

Olkoon sitten niin, eipä se haittaakaan vaikka siellä Valtiopelin ohella muutakin keskustelua on. Lähinnä naurattaa, kun tästä nyt on tehty näin iso numero, itse olen aikoinani käynyt samanaikaisesti useammallakin foorumilla ilman ongelmia Very Happy

Voisin muuten pitkästä aikaa osallistua Pistepotin seuraavalle kaudelle, jos vain muistan What a Face
avatar
Arska


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Off-Topic

Viesti kirjoittaja Sienilapsi lähetetty To 29 Maalis 2018, 16:14

Mutta kyllä mä näen, että Pistepotti on jo aika vahvasti eriytynyt aa.fi:stä ajat sitten, me ei olla enää samalla tavalla osa sitä kuin siellä loppuun asti ollut Valtiopeli - ja kaikki muut jutut, mitä siellä nyt ikinä onkin ollu. Me ollaan itsenäistytty omalle foorumille, jossa on alkanu kukoistaa ihan omanlaisensa Pistepotti-kulttuuri, vaikka meillä toki sama historia näiden muiden juttujen ja yhteisöjen kanssa onkin.

Toisin sanoen siis en ymmärrä sitä, miten sen "aa.fi:n seuraajan" olemassaolo on mitenkään riippuvainen Pistepotista, jota ei koko ankkasaitilla oo kevään 2016 jälkeen enää näkyny. Sellainen foorumi voidaan perustaa, sinne voidaan tehdä vaikka kopiot kaikista topiceista, jotka aa.fi:ssä on koskaan suosiossa ollu ja jos Valtiopeli haluaa sinne mennä niin menköön. Ne pistepottaajat, jotka aa.fi:ssä duunas jotain Pistepotin muuton jälkeenkin on jo tottunu seilailemaan kahden foorumin välillä.

Suurin pointti on se, että pelkästään sen takia, että "jee kiva kun kaikki ollaan yhdessä!!1" olis ihan järjetöntä lähteä siirtämään Pistepotin kaltasta järkälettä toisaalle. Täällä just ties kuinka moni teki jäätävästi töitä saadakseen materiaalin aa.fi:stä siirrettyä ja nyt täällä on enemmän materiaalia kuin missään muualla ikinä Pistepottiin liittyen. Foorumi on myös täydellisesti organisoitu Pistepotin tarpeisiin, se on visuaalisesti näyttävä ja muuttuu vuodenajan mukaan kuten tänään huomasitte ja sitä ylläpitää henkilö joka koko tän massiivisen kokonaisuuden on luonu ja joka Pistepottia päätoimisesti järjestää. Uus foorumi ei pystyis vastaamaan näihin tarpeisiin, jolloin Pistepotti ainoastaan häviäis muutoksessa.

Pistepottaajille: Kokeilkaa ihmeessä Valtiopeliä, varmasti hauska juttu jos tykkää foorumiroolipelaamisesta.
Valtiopelin harrastajille: Ilmoittautukaa seuraavalle Pistepotti-kaudelle, ehdottomasti viihdyttävin foorumipeli foorumipelien historiassa. Nykyine kausi päättyy sunnuntaina joten sen jälkee voitte sit ilmottautua.
avatar
Sienilapsi


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Off-Topic

Viesti kirjoittaja Daniel10 lähetetty To 29 Maalis 2018, 16:24

Eihän tätä Pistepottia kai tarvitse mihinkään siirtää, jos tänne vain luodaan ne omat keskustelut Valtiopeliä pelaaville.

Itse olen saanut sen lisäksi käsityksen, että Vankkikselle ja muillekin Pistepottilaisille tällainen foorumien yhdistäminen olisin ihan ok, lähinnä Valtiopeliä pelaavat ovat kai aikoinaan olleet sitä vastaan.

Daniel10


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Off-Topic

Viesti kirjoittaja Arska lähetetty To 29 Maalis 2018, 16:37

No, foorumien yhdistäminen näyttäisi olevan mahdotonta, koska 1) Valtiopelaajien enemmistö haluaa pitää oman fooruminsa ja 2) Pistepottia ei voi siirtää. Nähdäkseni järkevintä siis on, että pelit pysyvät omilla saiteillaan, ja sitten ne, jotka haluavat jonkinlaisen Akkarilan jatkajan/mahdollisimman monta keskustelijaa saman katon alle, ryhmittyisivät jommalle kummalle sivustolle - jos nyt on mahdotonta käydä kahdessa paikassa.

Very Happy
avatar
Arska


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Off-Topic

Viesti kirjoittaja Aku Vankkis lähetetty Pe 30 Maalis 2018, 04:05

Sattuisiko kenelläkään olemaan tietoa siitä, kuinka foorumin kalenteriin saisi lisättyä asioita tietyille päiville, esimerkiksi Pistepotin syntymäpäivän 25. joulukuuta? Olisi mukavaa saada lisättyä se ja potentiaalisesti muitakin merkittäviä päivämääriä Pistepotin historiassa, mutta en tiedä lainkaan, miten se tehdään. Sen kuitenkin tiedän, että sellainen on jotenkin mahdollista, kun olen vastaavaa toisilla foorumeilla joskus nähnyt.

Lisäksi jos Yuk7on satut näkemään tämän viestin, niin pitääkö tällainen tieto paikkaansa, että olisit joskus kauan sitten vuonna tapsa ja roke pyörinyt aa.fi:ssä nimellä CrazyDuck12 ja osallistunut myös parille varhaiselle Pistepotti-kaudelle sillä nimelllä? Jotenkin mulla on jo pitkään ollut sellainen muistikuva jostain, että asia olisi ollut näin, jolloin debyyttikautesi olisi kausi 14 eli sama kuin LäPällä. Myös taannoinen Pistepotti-wiki on sitä mieltä, että asia on näin.

Duunailen tässä uutta historiikkia ja kävi vain ilmi, että täällä vanhassa mainitaan kuitenkin kausi 29 Yuk7onin debyyttikaudeksi, joten joko historiikki on väärässä (jos tieto tästä alkuperäisestä nimestä ei ollut julki vielä sen tekoaikaan 2013) tai sitten olen aina kuvitellut väärin (ja wikiartikkelin kirjoittaja samoin) ja CrazyDuck12 onkin joku ihan toinen. Joten miten on? Very Happy
avatar
Aku Vankkis
Admin


http://pistepotti.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Off-Topic

Viesti kirjoittaja Ton Roza lähetetty Pe 30 Maalis 2018, 09:56

Näkyykö siellä kalenterissa ollessasi sellaine pieni kuvake, josta voit klikata? Jos ei, niin [url=help.forumotion.com]help.forumotion.com[/url] neuvoo seuraavaa:
ACP >> Display >>   Pictures and Colors >> Pics management >> Advanced Mode >> Mini-icons scroll down to Calendar : and you should have a icon there if you don't use the system to add one

Toinen, mitä löytyy:
Gotcha. So I went to what appears to be the place to define said forum: in the Admin panel, that means Modules > Calendar and then to the "Select the forum" drop-down. (In fact, I think I've been there before and left it blank, because my only alternative was to direct the calendar to specific discussions. The problem I see is that it doesn't let me make the calendar for the whole board, or group, or whatever you want to call the site that holds the discussions and has the url. Is that correct? And if it is, is there anything that I can do about that? I my mind, for this particular board, I need one calendar for the whole thing, because it's too small, in several different ways, to warrant a bunch of different calendars for a bunch of different threads.
Tuolta sivulta, minkä linkkasin, löytynee hyödyllistä tietoa.
avatar
Ton Roza


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Off-Topic

Viesti kirjoittaja Yuk7on lähetetty Pe 30 Maalis 2018, 11:16

Aku Vankkis kirjoitti:Lisäksi jos Yuk7on satut näkemään tämän viestin, niin pitääkö tällainen tieto paikkaansa, että olisit joskus kauan sitten vuonna tapsa ja roke pyörinyt aa.fi:ssä nimellä CrazyDuck12 ja osallistunut myös parille varhaiselle Pistepotti-kaudelle sillä nimelllä? Jotenkin mulla on jo pitkään ollut sellainen muistikuva jostain, että asia olisi ollut näin, jolloin debyyttikautesi olisi kausi 14 eli sama kuin LäPällä. Myös taannoinen Pistepotti-wiki on sitä mieltä, että asia on näin.
Asia on juurikin näin. Tuolla CrazyDuck käyttäjällä ennenmuinoin pyörin akkarilassa ja sillä pottiurani alkoi myöskin.
avatar
Yuk7on


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Off-Topic

Viesti kirjoittaja Ton Roza lähetetty Pe 30 Maalis 2018, 19:36

Huomasinpahan vain, että "pistepotti.foorumini.com" on muuttunut "pistepotti.palstani.com"-muotoon. Sattui vaan osumaan silmään. Ja onkos Vankkis vielä löytänyt keinoja kalenterin muokkaamiseen?

EDIT: Tuli myös mieleen, että voisiko joka kausikymmenen viimeisen kierroksen jälkeen pistää sen kausikymmenyksen jälkeinen ranking-lista (siis koko ajalta, ei pelkästään kyseisen kausikymmenyksen ajalta)? Olisi varmasti mielenkiintoista lukea, miten ranking muuttuu kausikymmenyksien jälkeen.
avatar
Ton Roza


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Off-Topic

Viesti kirjoittaja Aku Vankkis lähetetty Pe 30 Maalis 2018, 21:49

Ton Roza kirjoitti:Huomasinpahan vain, että "pistepotti.foorumini.com" on muuttunut "pistepotti.palstani.com"-muotoon. Sattui vaan osumaan silmään. Ja onkos Vankkis vielä löytänyt keinoja kalenterin muokkaamiseen?

EDIT: Tuli myös mieleen, että voisiko joka kausikymmenen viimeisen kierroksen jälkeen pistää sen kausikymmenyksen jälkeinen ranking-lista (siis koko ajalta, ei pelkästään kyseisen kausikymmenyksen ajalta)? Olisi varmasti mielenkiintoista lukea, miten ranking muuttuu kausikymmenyksien jälkeen.

Joo, huomasin itsekin saman tänään, ihan automaattinen muutos ollut, pätee varmaan kaikkiin .foorumini.com -päätteisiin ilmaisfoorumeihin. Onneksi vanha osoite uudelleenohjaa tänne, ettei sen kanssa tule ongelmia.

Kalenteria en ole tänään vielä ehtinytkään miettiä, kun on tullut Pistepotin osalta keskityttyä aika paljon historiikkiin, nyt on 2012 loppuun saakka tehty. Materiaalia on jo nyt paljon enemmän kuin vanhassa historiikissa, vaikka se jatkui vielä puoli vuotta myöhempään. Siitä puheen ollen, osaatko Roza selittää, miksi ihmeessä ensimmäisen joulukalenterin (kausi 48) viisi viimeistä luukkua tulevat kahteen kertaan topicissa? Very Happy

Ja voisihan se olla mukava lisäys tuo senhetkinen ranking lisätä, mutta se edellyttäisi rankingin uudelleentekemistä aivan alusta lähtien ja se on ihan järjetön urakka. Vanhat ranking-listaukset kun eivät ole enää saatavilla nyt kun aa.fi on mennyttä. Jos vain olisit tajunnut ehdottaa tätä vähän aikaisemmin, ne olisi voitu ottaa talteen myös...
avatar
Aku Vankkis
Admin


http://pistepotti.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Off-Topic

Viesti kirjoittaja Ton Roza lähetetty Pe 30 Maalis 2018, 22:06

Aku Vankkis kirjoitti:Kalenteria en ole tänään vielä ehtinytkään miettiä, kun on tullut Pistepotin osalta keskityttyä aika paljon historiikkiin, nyt on 2012 loppuun saakka tehty. Materiaalia on jo nyt paljon enemmän kuin vanhassa historiikissa, vaikka se jatkui vielä puoli vuotta myöhempään. Siitä puheen ollen, osaatko Roza selittää, miksi ihmeessä ensimmäisen joulukalenterin (kausi 48) viisi viimeistä luukkua tulevat kahteen kertaan topicissa?

Mit... Ovatko alunperin kyseiset kierrokset kadonneet bittiavaruuteen tullakseen jälleen esille? Koska en silloin kymppikerhon jäseniä selvitellessäni niitä kierroksia siellä nähnyt. Käynpä korjaamassa tilanteen.

Aku Vankkis kirjoitti:Ja voisihan se olla mukava lisäys tuo senhetkinen ranking lisätä, mutta se edellyttäisi rankingin uudelleentekemistä aivan alusta lähtien ja se on ihan järjetön urakka. Vanhat ranking-listaukset kun eivät ole enää saatavilla nyt kun aa.fi on mennyttä. Jos vain olisit tajunnut ehdottaa tätä vähän aikaisemmin, ne olisi voitu ottaa talteen myös...

Itse asiassa multa löytyy, tosin vain kuvamuodossa (kuten kaikki muutkin aa.fi-foorumin aikaiset pistepottisivut). Voi olla vähän hankalampi kopioida ne sitten, koska pitäisi kirjoittaa käsin jne... Voin tässä joskus lisäillä niitä, tai laittaa vaikka sulle jotakin kautta tulemaan kuvat. Tänne niitä ei voi hostata, koska ovat kooltaan kuitenkin liian isoja.
avatar
Ton Roza


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Off-Topic

Viesti kirjoittaja Touhula lähetetty La 31 Maalis 2018, 11:21

Minulla tämän foorumin osoite on nyt taas muodossa foorumini.com. Vähän aikaa oli muodossa palstani.com. Mitähän siellä lienee säädetty jossain...?

edit: Ja nyt se on taas vaihteeksi palstani.com Shocked

Katsokaapa muuten huviksenne foorumin statistiikkoja. Maaliskuu 2018 "jostain kumman syystä" dominoi tilastoja. Very Happy


Viimeinen muokkaaja, Touhula pvm La 31 Maalis 2018, 13:09, muokattu 1 kertaa
avatar
Touhula


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Off-Topic

Viesti kirjoittaja Ton Roza lähetetty La 31 Maalis 2018, 13:03

Foorumi ja palsta tappelivat, kumpi voitti..?

Hidas päivä tänään ollut, siivoillu kämppää ja laskenu mekaniikkaa, onneksi kovin paljoa ei tenttejä enää ole (mitä nyt seitsemän tai kahdeksan...).
avatar
Ton Roza


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Off-Topic

Viesti kirjoittaja Aku Vankkis lähetetty La 31 Maalis 2018, 13:22

Mulla se uudelleenohjaa edelleen automaattisesti .palstani.com -versioon. Onko täällä nyt kaksi rinnakkaistodellisuutta, joiden välille porukkamme on jakautunut tai jotain? Very Happy
avatar
Aku Vankkis
Admin


http://pistepotti.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Off-Topic

Viesti kirjoittaja Tuoppi lähetetty La 31 Maalis 2018, 13:37

Aamulla näytti menevän taas foorumini.comiin mutta nyt taas palstani.comiin Laughing
avatar
Tuoppi


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Off-Topic

Viesti kirjoittaja Aku Vankkis lähetetty La 31 Maalis 2018, 15:32

Nyt ollaan kyllä harvinaisen etuajassa, seuraavan kauden ohjeviesti on jo kirjoitettu. Pääsette siis ilmoittautumaan uudelle kaudelle heti kun nykyinen huomenna päättyy.

Toivon mukaan me nyt sitten edes yksi uusi tulokas tai paluumuuttaja saataisiin mukaan, kun kerran melkoisesti väkeä tänne on viime aikoina rekisteröitynyt. Kausi on huomattavasti pääsiäiskautta helpompi ymmärtää, joten soveltuu hyvin aloittelijoille. Nostalgiaakin luvassa kovimmille konkareille, vaikutteita on otettu eräästä hyvin vanhasta teemakaudesta, vaikka teema itsessään onkin aivan toinen.
avatar
Aku Vankkis
Admin


http://pistepotti.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Off-Topic

Viesti kirjoittaja Ton Roza lähetetty Su 01 Huhti 2018, 22:55

Tuleekos viime aikojen rankingille jatkoa joskus? Ja onko jossain näkyvillä mitalitilastoja, en itse nähnyt missään... Tosin voi tämä illan kunto vaikuttaa siihen Very Happy
avatar
Ton Roza


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Off-Topic

Viesti kirjoittaja Aku Vankkis lähetetty Ma 02 Huhti 2018, 00:21

Ton Roza kirjoitti:Tuleekos viime aikojen rankingille jatkoa joskus? Ja onko jossain näkyvillä mitalitilastoja, en itse nähnyt missään... Tosin voi tämä illan kunto vaikuttaa siihen Very Happy

Mitalitilastot löytyvät Sijoitustilastot -topicista. Sieltä löytyy erikseen listat kullekin mitalille, sekä myös kaikille mitaleille yhteensä ja bonuksena vielä pisimmät mitaliputket ja tietysti ne jumbosijatkin. Nämä tilastot päivitetään aina kausikymmenyksen päättyessä eli tuoreimmat ovat kausilta 1-180.

Viime aikojen ranking taisi vähän unohtua saman tien kun koko idea keksittiinkin Very Happy En tiedä, onko sellaiselle loppujen lopuksi edes kysyntää pahemmin.
avatar
Aku Vankkis
Admin


http://pistepotti.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Off-Topic

Viesti kirjoittaja Jonttu-Ankka lähetetty Ti 03 Huhti 2018, 18:58

Pääsiäiskauden tulostenjulkistus oli foorumille historiallinen hetki, sillä "eniten samanaikaisesti paikalla olevia käyttäjiä" -ennätys meni heittämällä rikki. Uusi luku on nyt 23, entinen oli foorumin ensimmäiseltä viikolta ollut 14 käyttäjää. Muutenkin olemme näköjään saaneet ison tukun uusia käyttäjiä, joista valitettavasti muutamat näyttäisivät olevan lähinnä "ohikulkumatkalla". Toivon toki olevani väärässä ja tulevilla kausilla nähdään jopa se 20 kilpailijaa.

Jonttu-Ankka


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Off-Topic

Viesti kirjoittaja Sienilapsi lähetetty Ti 03 Huhti 2018, 21:04

Jonttu-Ankka kirjoitti:Muutenkin olemme näköjään saaneet ison tukun uusia käyttäjiä, joista valitettavasti muutamat näyttäisivät olevan lähinnä "ohikulkumatkalla". Toivon toki olevani väärässä ja tulevilla kausilla nähdään jopa se 20 kilpailijaa.

Kaikki paitsi Daniel10 tuli vaan nopeesti kyyläämään et mikä ihmeen Pistepotti-foorumi ja unohtivat sen jälkeen koko paikan. 20 osallistujaa tapahtuu yhtä todennäkösesti ku mä voitan Eurojackpotin päävoiton.

Mihinkäs tää Yukonin lupaama "comeback" mahtoi jäädä...? Oliko kuitenkin uutisankka? Toki huominen vielä aikaa mut luulis jo näkyneen jos olis tulossa.
avatar
Sienilapsi


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Off-Topic

Viesti kirjoittaja Kalamies lähetetty Ti 03 Huhti 2018, 22:12

Näköjään uusin rekisteröitynyt käyttäjä on nimimerkki "Hirnu". Onkohan kyseessä legendaarinen Hiidenkirnu joka on laskeutunut meidän kuolevaisten tasolle.
avatar
Kalamies


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Off-Topic

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 18 / 21 Edellinen  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21  Seuraava

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa