Pistepotti Awards XVI

Siirry alas

Pistepotti Awards XVI

Viesti kirjoittaja Aku Vankkis lähetetty Ti 13 Marras 2018, 18:51

Pistepotti Awards XVI

Juhlava kahdeskymmenes kausikymmenys on tosiaan päättynyt ja sen myötä on jälleen aika jakaa ansiomitaleja. Tällä kertaa palkinnot menevät seuraavalla tavalla:

* Voittajamitali myönnetään jaetusti peräti neljälle eri kilpailijalle: Ton Rozalle, Jonttu-Ankalle, Xatalokselle ja CottonJoelille, joista kukin voitti tämän kausikymmenyksen aikana kaksi kautta. En muista, että tätä mitalia (tai mitään muutakaan mitalia) olisi koskaan ennen tarvinnut peräti neljään osoitteeseen jakaa.

* Ja uskomatonta kyllä, myös Mitalirohmumitali jaetaan neljälle kilpailijalle, nimittäin Xatalos, Sienilapsi, Jonttu-Ankka ja CottonJoel saivat kukin neljä mitalia tältä kausikymmenykseltä. Yhtä vaille sama porukka siis kuin Voittajamitalin kohdalla.

* Comeback-mitali myönnetään Ankanpojalle, joka ehti toistaiseksi vain kolmella kaudella olla mukana paluunsa jälkeen, mutta ehti jo saavuttaa uransa tähän mennessä parhaan sijoituksen olemalla toinen suurella kahdennellasadalla kaudella, joka on melkoisen kova meriitti.

* Mitaliputkimitali myönnetään Touhulalle, joka oli ensimmäinen hyvin pitkään aikaan, joka saavutti neljän kauden mittaisen mitaliputken (kausilla 188-191). Ja oli muuten komea putki, kaksi voittoa ja kaksi hopeaa, eikä täydellinen kultasuorakaan ollut hirveän kaukana.

* Lopulta se tavoitelluin mitali eli Menestynein kilpailija -mitali myönnetään ensimmäistä kertaa koskaan Xatalokselle, joka saavutti tällä kausikymmenyksellä ranking-pistekeskiarvon 8,40 pistettä kautta kohti. Koko lista löytyy tuttuun tapaan alta.

Kahdennenkymmenennen kausikymmenyksen ranking-pistekeskiarvot (mukana vain vähintään 5 kautta kilpailleet):

1. Xatalos: 8,40 p/k (+0,50)
2. Sienilapsi: 8,20 p/k (-3,70)
=. CottonJoel: 8,20 p/k (+5,20)
4. Kalamies: 7,50 p/k (+3,10)
5. Jonttu-Ankka: 7,20 p/k (+2,70)
6. Oku Ankka: 5,50 p/k (-2,40)
7. Ton Roza: 5,40 p/k (+0,52)
8. Touhula: 5,00 p/k (-5,63)
9. Don Barks: 4,70 p/k (-0,70)
10. Arska: 4,10 p/k (+1,30)
11. Tuoppi: 3,71 p/k (-6,92)
12. Ankkafani 10: 3,50 p/k (-1,10)
13. Muumi Ankka: 2,55 p/k (+0,22)

(Suluissa muutos edelliseen listaan, x = ei ollut edellisellä listalla)

Lukemat olivat tällä kausikymmenyksellä kyllä aivan poikkeuksellisen alhaisia, saattaa hyvinkin olla tuo Xataloksen lukema kaikkien aikojen alhaisin lukema, jolla menestyneimmän kilpailijan titteli on tienattu. Viime kausikymmenyksellä kolme kilpailijaa pääsi yli kymppiin, joskin niitä huonojakin tuloksia oli silloin enemmän. Paljon tasaisemmin siis jakautuivat pisteet tällä kertaa.

Ylivoimaisesti suurimmasta noususta vastaa CottonJoel, jonka edellinen kausikymmenys oli katastrofi, mutta joka nyt hienosti sijoittui jaetulle kakkossijalle. Karmaisivimmat romahdukset taas kokivat Touhula ja Tuoppi. Tasaisin suorittaja on yhä edelleen Muumi Ankka, joskin siitä voidaan sitten olla montaa mieltä, että kuinka hyvästä suorittamisesta on kyse Very Happy

Onnittelut kaikille mitalin saaneille ja seuraavat ansiomitalit jaetaan sitten pian alkavan 21. kausikymmenyksen päätteeksi. Sana on vapaa.
avatar
Aku Vankkis
Admin


http://pistepotti.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti Awards XVI

Viesti kirjoittaja Touhula lähetetty Ti 13 Marras 2018, 19:29

Pitkästä aikaa ansiomitalikin näköjään meikäläiselle. Oli tosin yhden voiton ja kolmen hopean putki, mutta putki mikä putki.

Tällä foorumin tilastoalueella on Pistepotti Awardsit X - XVI. Onko niitä varhaisempia olemassa jossakin? Olisi mielenkiintoista, jos näistäkin mitaleista olisi jotain tilastotietoa olemassa. Smile

Onnitelut kaikille ansioituneille.
avatar
Touhula


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa