Joulukalenteri 2018 -kartoitus

Siirry alas

Kumman tyylisen joulukalenterikauden haluat tänä vuonna?

22% 22% 
[ 2 ]
78% 78% 
[ 7 ]
 
Ääniä yhteensä : 9

Joulukalenteri 2018 -kartoitus

Viesti kirjoittaja Aku Vankkis lähetetty Ke 07 Marras 2018, 15:57

Nyt on vasta marraskuun alkupuoli, mutta tässä kohtaa on hyvä aika kartoittaa sitä, millaista joulukalenterikautta tänä vuonna kaivataan. Tämä kartoitus on tarpeellinen, koska olemme juuri saamassa päätökseemme kaikkien aikojen pisimmän järkälekauden, mikä saattaa vaikuttaa (tai olla vaikuttamatta, sitähän tässä selvitellään) mielipiteisiin joulukalenterin rakenteesta.

Tarkoituksenne on siis äänestää jompaakumpaa kahdesta seuraavasta vaihtoehdosta, jonka haluatte tänä vuonna toteutuvan:

A) Perinteinen joulukalenteri. Tämä tarkoittaa siis klassista joulukalenterikautta, kuten viimeksi viime joulukuussa oli. Kausi tulee olemaan aika järkäle, sillä se on luonnollisesti 24 kierroksen mittainen ja jaettu neljään erilaiseen osaan, vähän kuin pienoisversio tästä 200. kaudesta. Tiedätte, millaista tarkoitan, nämä ovat tuttuja kausia. Mikäli tämä vaihtoehto valitaan, se tarkoittaa sitä, että kahden järkälemäisen kauden väliin mahtuu vain yksi normaali kausi ja vuoden 2018 aikana tullaan käymään enää kaksi kautta.

B) Vuoden 2016 tyylinen joulukalenteri. Tämä on ns. kevyempi vaihtoehto. Joulukalenteri on yhä 24 kierroksen mittainen, mutta kuten vuoden 2016 vähän erilaisessa joulukalenterissa, tässä ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin ilmoittautua. Kauden aikana ei siis tehdä lainkaan siirtoja, vaan se on käynnissä taustalla samaan aikaan kun meneillään on ihan normaali kausi, jolla siirtoja tehdään tavanomaiseen tapaan. Tällöin loppuvuoden aikana järjestetään määrällisesti enemmän kausia ja yksi kausista tulee olemaan tavanomainen kausi jouluteemalla.

Valitkaa siis: perinteitä kunnioittava joulukalenteri, lisää järkäleitä ja määrällisesti vähemmän kausia loppuvuodeksi TAI vähän erilainen joulukalenteri ja määrällisesti enemmän normaalimittaisia kausia mukaan lukien yksi jouluteemainen kausi joulukuussa.

Äänestysaikaa on tästä eteenpäin 48 tuntia. Enemmän ääniä saava vaihtoehto toteutetaan.
avatar
Aku Vankkis
Admin


http://pistepotti.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa