Pistepotti CXCVII - Ääniharava 2.0

Sivu 4 / 9 Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Seuraava

Siirry alas

Vs: Pistepotti CXCVII - Ääniharava 2.0

Viesti kirjoittaja Xatalos lähetetty To 23 Elo 2018, 10:15

Kieltämättä tämä ”puolueettomuus” on ihan hyvä strategia. Ehkä itsekin siihen vielä sorrun, jos en nyt muuta keksi.

Xatalos


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti CXCVII - Ääniharava 2.0

Viesti kirjoittaja Xatalos lähetetty To 23 Elo 2018, 12:23

Tuhlataan nyt sitten vähän ääniä kun ei ole niin tarkkaa mielipidettä tällä kertaa.. saa nähdä mitä käy.

Ankkafani 4
Kalamies 2
Muumi Ankka 4
Ton Roza 1
Jonttu 1

Niin ja resurrektioääni Arskalle.

Xatalos


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti CXCVII - Ääniharava 2.0

Viesti kirjoittaja Jonttu-Ankka lähetetty To 23 Elo 2018, 12:30

Mielelläni itsekin näkisin finaalissa parivaljakon, joka on ollut kauden aikana aktiivinen ja kenties tehnytkin jopa isompia siirtoja. Onneksi jokainen on ollut tähän mennessä aktiivinen, eikä varsinaisia seinäruusuja mielestäni vielä ole. Tosin mennään vasta toista kierrosta, joten mistäpä sen tietää, jos joku päättääkin nyt jättäytyä täysin kaiken spekuloinnin ulkopuolelle.

Jonttu-Ankka


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti CXCVII - Ääniharava 2.0

Viesti kirjoittaja Sienilapsi lähetetty To 23 Elo 2018, 13:22

Kalamies kirjoitti:
Sienilapsi kirjoitti:
Kalamies kirjoitti:Täytyy niinkun sanoa että yhden vai kahden kierroksen perusteella jos voi sanoa että kuka on seinäruusi ja kuka ei niin ansaitasee kyllä aplodit.

Aplodit ansaitsee myös ehdottomasti se, kuinka sä onnistuit tyhjästä tempaisemaan sen johtopäätöksen, että mä oisin yhden tai kahden kierroksen perusteella jakanut porukan näkyvästi vaarallisiin ja seinäruusuihin. Ei, kato tää on pitkäaikaisen juonittelukausien analysoinnin lopputulema.

Tietyt pelaajat toistuvasti pelaa tietyllä tavalla, joko aggressiivisesti juonitellen/huomiota herättäviä siirtoja tehden (kuten mä tai Xatalos tai purkka ennen) tai sit pitämällä matalampaa profiilia, ainaki siihen asti kunnes joku käy kimppuun, jolloin jonkinlainen puolustautuminen on pakollista. Se ei siis tarkota, ettei nää pelaajat tekis kausien aikana juuri mitään, ne saattaa tehdä paljonkin, mut ne tekee sen tavalla, joka ei pistä silmään samalla tavalla kuin vaikka Xataloksen melkoinen aloitus planeettasodassa tai tää viesti jota mä tässä kirjoittelen.

Aiempien vastaavan tyylisten kausien perusteella on melko helppo sanoa, keillä on taipumusta tähän jälkimmäiseen pelityyliin eli ns. seinäruusuiluun. Se ei myöskään tarkota sitä, etteikö pelaaja vois vaihtaa taktiikkaa, mut jos jollakulla on taipumusta tietynlaiseen pelaamiseen, niistä tavoista voi olla haastavaa päästä täysin eroon.

Ylläolevassa tekstissähän sinä juuri myönsit että tiedät aikaisempien kausien perusteella keillä on taipumusta seinäruusuiluun ja keillä ei. Tätä voisi siis pitää jakamisena. Sanoit myös että olisit voinut äänestää yleisvaarallisia Jonttua ja rozaa mutta päätitkin äänestää seinäruusua "koska se ei ole vaarallinen, on juuri siksi vaarallinen" Jos tätä ei voida pitää jakamisena niin sitten ei kyllä mitään.

Luetunymmärtämisessä vikaa..? Sehän sen viestin pointti nimenomaan oli. Sä epäilit, että mä olin 1-2 kierroksen perusteella tehnyt johtopäätökset siitä, ketkä pelaa milläkin tavalla ja mä korjasin asian todeten, että näin ei todellakaan oo (koska 1-2 kierroksen perusteella tällaisten päätelmien tekeminen ei olis millään tavalla järkevää) vaan todellisuudessa se on tapahtunut useiden menneiden kausien perusteella. Tässä sä saat sen kuulostamaan siltä niinku mä olisin vahingossa lipsauttanut jotain mitä ei olis pitänyt sanoa ja myöntänyt jotain mitä olisin aikasemmin yrittänyt kieltää, vaikka todellisuudessa koko pointti oli nimenomaan kertoa miten se jako on todellisuudessa tehty ja sen jälkeen avata sitä tarkemmin.

Kalamies kirjoitti:
Sienilapsi kirjoitti:
Kalamies kirjoitti:Logiikka siitä että ei vaaralliset ovat vaarallisia on  järjetön. Ainoa mikä heistä muka tekee vaarallisia on se että heitä väitetään vaarallisiksi sellaisten ihmisten toimesta jotka ovat oikeasti vaarallisia.

Jotkut seinäruusut voi olla myös tahtomattaan vaarallisia ihan vain siks koska eivät pidä ittestään kovaa meteliä. Se vaan on fakta, että kun joku sieni tulee täältä ja kirjottaa kilometrianalyysin nii siihen väkisinkin kiinnitetään huomiota ja se saa muut pelaajat varpailleen ja sit ne on sillee "ok toi sieni kyl juonittelee ihan täysillä, se on vaarallinen, kaikki äänet sille boys and girls", jolloin se yleinen huomio keskittyy siihen ja seinäruusut voi huokaista helpotuksesta koska heitä tuskin merkittävästi sillä kierroksella äänestetään, mikä tarkottaa selviytymistä seuraavalle kierrokselle.

Tällasesta pelaajasta tulee väkisinkin vaarallinen ihan vain sen takia, että vaikka yks tai kaks pelaajaa huomais ne, nii yleinen huomio keskittyy silti aina enemmän niihin huomiota herättäviin pelaajiin ja se peli tavallaan pyörii niiden pelaajien ympärillä. Ne pelaajat ei oo vaarallisia niitten omien tekemisten takia vaan sen takia, että jotkut muut on ja ne muut on ne, jotka äänestetään ulos ensimmäisinä.

Ja se ei myöskään tarkoita, etteikö me näkyvämmät pelaajat oltais myös vaarallisia, painotan tässä vaan sitä kuinka näillä äänestyskausilla keskimäärin vaikuttaa pärjäävän paremmin seinäruusutaktiikalla (kattokaa vaikka edellinen Veteraanit vs. Keltanokat, siellä muun muassa Yuk7on pääs pronssille olemalla seinäruusu jopa seinäruusujen standardeilla) ja että siihen kannattais kiinnittää huomiota myös.

Jos kerran seinäruusuna pääsee pidemmälle niin eikö teidän agressiivien pelaajien kannattaisi vaihtaa taktiikkaa jotta pääsisitte pidemmälle? Mitä aikaisemmilta kausilta on huomattu ja mitä itsekkin sanoit niin ensimmäisten joukossa on äänestetty yleensä pois agressiivisuuteen taipuvat pelaajat vaikka he eivät olisi (vielä) saaneet mitään pahaa aikaan. Kuten itse sanoit, kun ihminen antaa itsestään jonkun kuvan niin sen kuvan muokkaaminen on vaikeaa. Tämä pätee hyvin eteenkin teihin agressiivisiin pelaajiin.

Jos kaikki pelaajat alkavat pelata samalla taktiikalla, se ei ole enää taktiikka, eikä se toimi enää. On oltava aggressiivisia ja on oltava seinäruusuja, ne on toisensa luonnollisia vastakohtia. Eikä se oikeastaan olis edes mahdollista, että kaikki pelais seinäruusutaktiikalla, koska tällöin pelissä ei tapahtuis yhtään mitään ja jos pelissä ei tapahtuis yhtään mitään, koko kausi ei etenis. Joka tapauksessa jonkun on siirtoja tehtävä, jotta kausi voi jatkua ja jos kaikki on seinäruusuja ja yks niistä päättää että kauden on pakko jatkua jotenkin ja äänestää jotakuta, tää yks lakkaa silloin välittömästi olemasta seinäruusu erottumalla siitä joukosta ja todennäköisesti herättää pelin henkiin siten, että saa pian itse ääniä olemalla selvästi eniten huomiota herättävä.

Eli sama mitä tapahtuu, niin kauan ku kausi on käynnissä ja äänestyksiä järjestetään on mukana molempia osapuolia. Ja sit tietysti myös niitä välimuotoja, ei kaikki mee automaattisesti jompaankumpaan lokeroon.
avatar
Sienilapsi


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti CXCVII - Ääniharava 2.0

Viesti kirjoittaja Xatalos lähetetty To 23 Elo 2018, 13:24

Meneepä tämä nyt semanttiseksi Smile

Xatalos


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti CXCVII - Ääniharava 2.0

Viesti kirjoittaja Jonttu-Ankka lähetetty To 23 Elo 2018, 13:48

Arska 4 ääntä
Don Barks 3 ääntä
Xatalos 2 ääntä

Resurrektioääni Rozalle.

Jonttu-Ankka


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti CXCVII - Ääniharava 2.0

Viesti kirjoittaja Aku Vankkis lähetetty To 23 Elo 2018, 15:13

Pistepotti CXCVII - Ääniharava 2.0 - Kierros 3

Toisen äänestyksen tulokset:

Gamma:

Kalamies: 12 ääntä
Muumi Ankka: 10 ääntä
Jonttu-Ankka: 7 ääntä
-----------------------------------------
Ankkafani 10: 6 ääntä
Ton Roza: 3 ääntä

Delta:

Sienilapsi: 13 ääntä
CottonJoel: 9 ääntä
Don Barks: 8 ääntä*
-----------------------------------------
Oku Ankka: 7 ääntä*
Arska: 6 ääntä
Xatalos: 4 ääntä

* = kilpailija ei äänestänyt deadlineen mennessä, joten hänen saamiinsa ääniin on lisätty puolet hänen omista annettavissa olleista äänistä ylöspäin pyöristettynä

Kummastakin joukkueesta kolme eniten ääniä saanutta joutuu pudotusuhkaan. Heistä tämän päivän tulosten perusteella Muumi Ankka eliminoidaan.

Koska Gamma menettää nyt jo toisen jäsenensä peräkkäin, joukkueiden välisen tilanteen tasaamiseksi Deltan päivän huonoimman tuloksen saanut eli Don Barks siirtyy Gamman jäseneksi.

**

Oikeat numerot:

4
8
9
10
11
12
17
20
21
31
33
35
36
37
38
40
41
45
46
49

Oku Ankka (D): 11 oikein
Sienilapsi (D): 10 oikein
Ton Roza (G): 9 oikein
Xatalos (D): 9 oikein
Kalamies (G): 8 oikein
Arska (D): 8 oikein
Ankkafani 10 (G): 8 oikein
CottonJoel (D): 8 oikein
Jonttu-Ankka (G): 7 oikein
Don Barks (G): 7 oikein
Muumi Ankka (G): 6 oikein (eliminoitu)

Kilpailijoiden resurrektioäänet kierroksen 3 jälkeen:

Ton Roza: 3 resurrektioääntä
Jonttu-Ankka: 3 resurrektioääntä
Ankkafani 10: 2 resurrektioääntä
CottonJoel: 2 resurrektioääntä
Arska: 2 resurrektioääntä
Sienilapsi: 2 resurrektioääntä
Touhula: 2 resurrektioääntä
Oku Ankka: 2 resurrektioääntä
Don Barks: 1 resurrektioääni
Muumi Ankka: 1 resurrektioääni
Xatalos: 1 resurrektioääni
Kalamies: 1 resurrektioääni

Koska kaksi kilpailijaa ei antanut ääniään deadlineen mennessä, heidän resurrektioäänensä annetaan kilpailijoille, joilla ääniä on vähiten. He itse eivät kuitenkaan voi näitä ääniä saada. Koska mahdollisia saajia on yhteensä viisi kappaletta, äänet on arvottu ja ne menevät CottonJoelille ja Sienilapselle.

Eliminoidut kilpailijat:

Touhula (Gamma)
Muumi Ankka (Gamma)

Jäljellä olevat kilpailijat:

Gamma:

Jonttu-Ankka
Ankkafani 10
Ton Roza
Kalamies
Don Barks

Delta:

Xatalos
Oku Ankka
Arska
CottonJoel
Sienilapsi

Gamma menettää toisen jäsenensä putkeen kun Muumi Ankka saa lähtöpassit toisena kilpailijana. Tämän myötä Don Barks siirtyy Deltasta Gamman jäseneksi.

Resurrektioääniä ovat eniten keränneet Ton Roza ja Jonttu-Ankka, jotka ovat yhä hengissä molemmat. Eliminoituneista Touhula on kerännyt jo kaksi ääntä, joten tässä vaiheessa kun toistaiseksi vasta kaksi kilpailijaa on eliminoitu, hän on vahvimmin kiinni resurrektiossa.

Nyt sitten 5 vs 5 -joukkueilla jatketaan ja jälleen on aika antaa vastapuolelle yhtä monta ääntä kuin tänään sait oikeita numeroita sekä yksi resurrektioääni oman joukkueesi jäsenelle. Huomatkaa, että kummallekin pudonneista ääniä voivat antaa vain Gamman jäsenet, koska molemmat heistä olivat pudotessaan Gammassa.

Huomenna jälleen kolme eniten ääniä saanutta kummastakin joukkueesta joutuu pudotusuhkaan. Huomisen deadline on klo 14:00.

Uusia numeroita aikaa laittaa jälleen huomiseen asti.
avatar
Aku Vankkis
Admin


http://pistepotti.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti CXCVII - Ääniharava 2.0

Viesti kirjoittaja Ankkafani 10 lähetetty To 23 Elo 2018, 15:25

Äänet jaan näin:
Xatalos 3
Sienilapsi 3
Arska 2

Resurrektioääni Muumi Ankalle.

Ankkafani 10


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti CXCVII - Ääniharava 2.0

Viesti kirjoittaja Ton Roza lähetetty To 23 Elo 2018, 16:17

Sieni.

Jonttu.
avatar
Ton Roza


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti CXCVII - Ääniharava 2.0

Viesti kirjoittaja Sienilapsi lähetetty To 23 Elo 2018, 17:01

Rozan ja Jontun strategia on muuten aika pelottavan tehokas. Ne pelaa ihan täysin toistensa pussiin. Tällä menolla ne ei pelkästään takaa ittelleen varmaa pääsyä yksilövaiheeseen vaan myös haalii yksilövaiheessa immuniteetin jommallekummalle. Ehdottomasti paras osa tässä strategiassa on se, että yksittäinen pelaaja ei mahda sille yhtään mitään, vaan sen kaatamiseks tarvitaan väkisinkin useita, jotka on jollain tavalla saatu tekemään yhteistyötä.

Ei kukaan Deltassa sattuis olemaan halukas tekemään tälle jotain mun kanssa? On meinaan fakta, että mitä kauemmin toi jatkuu, sitä vaikeampaa sen pysäyttäminen on.


avatar
Sienilapsi


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti CXCVII - Ääniharava 2.0

Viesti kirjoittaja Don Barks lähetetty To 23 Elo 2018, 19:48

Xatalos 7 ääntä ja resurrektioääni Kalamiehelle.
Anteeksi vielä kaikille, en armeijan takia ehdi kauheena spekuloimaan ja taktikoimaan koska pääsen puhelimelle korkeintaan kerran päivässä lyhyeksi aikaa.
avatar
Don Barks


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti CXCVII - Ääniharava 2.0

Viesti kirjoittaja Xatalos lähetetty To 23 Elo 2018, 20:07

Jaa, taidetaan nyt Sienilapsen kanssa sitten päätyä pudotukseen Razz RIP

7 ääntä Don Barksille
2 ääntä Ankkafanille
Resurrektioääni Arskalle

Xatalos


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti CXCVII - Ääniharava 2.0

Viesti kirjoittaja Arska lähetetty To 23 Elo 2018, 21:12

Jonttu-Ankka 2 p.
Ankkafani 10 2 p.
Ton Roza 2 p.
Don Barks 2 p.

Resurrektio Xatalokselle
avatar
Arska


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti CXCVII - Ääniharava 2.0

Viesti kirjoittaja Sienilapsi lähetetty Pe 24 Elo 2018, 04:07

Xatalos kirjoitti:Jaa, taidetaan nyt Sienilapsen kanssa sitten päätyä pudotukseen Razz RIP

Olisin yllättäny mikäli näin ei olis käynyt.

Rozalle täys kymppi, pudotusuhassa tavataan. Arskaa resurrektoidaan.
avatar
Sienilapsi


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti CXCVII - Ääniharava 2.0

Viesti kirjoittaja CottonJoel lähetetty Pe 24 Elo 2018, 11:11

Ton Roza 4 ääntä
Jonttu-Ankka 2 ääntä
Ankkafani 10 2 ääntä

Resurrektioääni Arskalle

CottonJoel


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti CXCVII - Ääniharava 2.0

Viesti kirjoittaja Xatalos lähetetty Pe 24 Elo 2018, 11:17

Arska taitaa nyt olla aika turvassa Very Happy

Xatalos


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti CXCVII - Ääniharava 2.0

Viesti kirjoittaja Oku Ankka lähetetty Pe 24 Elo 2018, 11:56

Jontulle 4
Rozalle 4
Kalamies 3

Resurrektio Sienelle
avatar
Oku Ankka


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti CXCVII - Ääniharava 2.0

Viesti kirjoittaja Kalamies lähetetty Pe 24 Elo 2018, 12:28

Arska on vetänyt kyllä harvinaisen mautonta peliä niin palkitaan hänet 8 äänellä
Muumille resurrektio ääni
avatar
Kalamies


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti CXCVII - Ääniharava 2.0

Viesti kirjoittaja Sienilapsi lähetetty Pe 24 Elo 2018, 13:18

Kalamies kirjoitti:Arska on vetänyt kyllä harvinaisen mautonta peliä niin palkitaan hänet 8 äänellä

Millaista on "harvinaisen mauton peli"?
avatar
Sienilapsi


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti CXCVII - Ääniharava 2.0

Viesti kirjoittaja Jonttu-Ankka lähetetty Pe 24 Elo 2018, 13:47

Oku ja Cotton ovat näemmä selvinneet tähän mennessä ilman ääniä, kun muu kolmikko on vienyt Gammalta kaiken huomion. Arska näyttäisi tosiaan olevan Deltan suosikki kauden voittajaksi.

Laitetaanpa kaikille mainituille ääniä eli Okulle siis 3 ääntä, Cottonille 3 ääntä ja Arskalle 1 ääni. Rozalle kohteliaasti vastalahjana resurrektioääni (saa niitä muutkin antaa ja annan niitä myös takaisin).

Jonttu-Ankka


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti CXCVII - Ääniharava 2.0

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 4 / 9 Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Seuraava

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa