Pistepotti XC - Ääniharava

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Siirry alas

Vs: Pistepotti XC - Ääniharava

Viesti kirjoittaja Yuk7on lähetetty Ti 27 Maalis 2018, 21:29

Deadlinet on tosiaan tehty noudatettaviksi, joten ääniä ei hyväksytä. Tosin, eivätpä ne olisi tilannetta pystyneet muuttamaankaan enää.

Pistepotti XC - Ääniharava - Kierros 10

Eliminoinnin tulokset:

Don Rosa1: 9 ääntä
Ton Roza: 8 ääntä
The Nobel Duck: 5 ääntä

Kolme eniten ääniä saanutta, eli tässä tapauksessa kaikki ääniä saaneet, joutuvat pudotusuhkaan. Heistä tänään kaksi huonoimman tuloksen saajaa putoavat, mutta koska kahden kohdalla tulee tasapeli, äänten määrä ratkaisee heidän kohdallaan. Tämän myötä Ton Roza ja Don Rosa1 eliminoidaan.

Oikeat numerot:

8
12
15
18
31
33
38
43
48
60
64
72
75
78
79
83
87
89
91
96

LäPä7*: 5 oikein
The Nobel Duck: 5 oikein
Don Rosa1: 5 oikein (eliminoitu)
Touhula: 3 oikein
Touhis6: 3 oikein
Ton Roza: 3 oikein (eliminoitu)

Kieroksihan tämä homma meni. Vielä pari kierrosta sitten mainitsin kuinka kaikki tuntui menevän täydellisesti veteraanien käsikirjoituksen mukaan ja nyt heistä ovat jäljellä vain takkinsa kääntäneet, kun Ton Roza ja Don Rosa1saavat lähtöpassit. DR:n antamia ääniä ei hyväksytä, koska ne tulivat deadlinen jälkeen, mutta ne eivät kuitenkaan olisi pystyneet muuttamaan tilannetta, sillä Roza olisi tuloksensa puolesta pudonnut joka tapauksessa ja DR itse olisi silti saanut yhden äänen The Nobel Duckia enemmän.

Nyt on sitten enää kärkinelikko jäljellä ja alkaa lopullinen välienselvittely. Huomenna kaksi eniten ääniä saanuttajoutuu pudotusuhkaan ja heistä toinen eliminoidaan, joten tämä äänestys ratkaisee tämän kauden mitalistit. Äänet jakautuvat hyvin mielenkiintoisesti, kun kahdella kilpailijoista niitä on kolme kappaletta ja kahdella viisi. Äänestysaikaa on huomiseen deadlineen saakka - ja se todellakin tarkoittaa klo 11.00, ei sitä myöhemmin, ja mukana ovat edelleen seuraavat neljä kilpailijaa:

Touhula
Touhis6
LäPä7*
The Nobel Duck


Äänestykseen aikaa siis osallistua jälleen huomiseen asti.
avatar
Yuk7on


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti XC - Ääniharava

Viesti kirjoittaja Yuk7on lähetetty Ti 27 Maalis 2018, 21:37

kuutio-purkka kirjoitti:Kieroksihan tämä homma meni. Vielä pari kierrosta sitten mainitsin kuinka kaikki tuntui menevän täydellisesti veteraanien käsikirjoituksen mukaan ja nyt heistä ovat jäljellä vain takkinsa kääntäneet, kun Ton Roza ja Don Rosa1 saavat lähtöpassit. DR:n antamia ääniä ei hyväksytä, koska ne tulivat deadlinen jälkeen, mutta ne eivät kuitenkaan olisi pystyneet muuttamaan tilannetta, sillä Roza olisi tuloksensa puolesta pudonnut joka tapauksessa ja DR itse olisi silti saanut yhden äänen The Nobel Duckia enemmän

Takkinsa kääntäjät tai ihmiset jotka eivät koskaan luottaneet veteraaneihin.

Ihan vaan vinkkinä, kannattaa mennä arpapelillä, koska selkäänpuukottajan maine ei liene kiva.
Aku Vankkis kirjoitti:Arpapeliä ei harrasteta. Mikäli tarpeeksi moni ei saa ääniä, pudotusuhkaan joutuvat katsotaan tämän päivän tulosten perusteella. Jos siis kukaan ei äänestäisi ketään, Touhula ja Touhis6 joutuisivat huomenna pudotusuhkaan.
Ton Roza kirjoitti:Purkka: Takkinsa kääntäjät tai ihmiset jotka eivät koskaan luottaneet veteraaneihin.

Mielestäni molemmat termit kuvaavat heitä hyvin.

Vankkis: Purkka todennäköisesti tarkoitti sitä, että kilpailijat arpovat äänestyksen kohteensa. Eli silloin pysyy puolueettomana. En usko että hän ehdotti äänestämättömyyttä.
Touhis6 kirjoitti:No, jotain tässä pitää tehdä. En tiedä yhtään ketä äänestäisin, joten äänestän vain miten vaisto sanoo.

Touhula 1 ääni
LäPä7 1 ääni
The Nobel Duck 1 ääni

Eli siis, koska en halua huonoa mainetta, pelaan näin. Toivotaan, että oli hyvä ratkaisu.
Ton Roza kirjoitti:LäPä, pidä veteraanien lippua korkealla, haluan että voitat (jotta Yuk7on saa myös voittaa ^^).
Aku Vankkis kirjoitti:Jonkun kilpailijoista on ihan pakko äänestää vielä ennen deadlinea, muuten jos pelkästään Touhiksen nykyiset äänet jäävät voimaan, tulee ratkaisematon tasapeli siitä, kumpi menee Touhulan mukaan pudotusuhkaan, The Nobel Duck vai LäPä7*, jotka kumpikin saivat tänään saman tuloksen.
LäPä7* kirjoitti:Kuules Vankkis, pidämme teitä jännityksessä. Wink
Aku Vankkis kirjoitti:Kammoli saattoi juuri kirjoittaa Pistepotti-historian lyhyimmän viestin.

LäPä, älä sitten myöhästy deadlinesta, muista miten DR:lle kävi tänään.
kuutio-purkka kirjoitti:Tiedän kyllä, ketä/keitä Nobsu äänestää, hän vaan eipääse tänne tänään. Vaikkakin Touhis lienee kohteena, koska häntähän hän äänesti, mutta anteeksiantavana saattaa katsoa läpi sormien ja tehdäkin alkuperäisen siirtonsa.
The Nobel Duck kirjoitti:Tämä on ehdottomasti vaikeimpia äänestyksiä. Ymmärrän täysin Tuohiksen tavan antaa ääniä ja omat ääneni eivät sinälään liity ollenkaan siihen, vaikka annan kaikki (5 kpl) ääneni Touhikselle. Kyseinen ei ole hyökkäys sinua kohtaan, eikä siinä ole mitään henkilökohtaista. Äänestän sinua sen tähden, että sait heikon tuloksen ja eikä siinä mitään muuta ollutkaan. Touhulaa suosi arpaonni. Toivoisinki, ilman mitään henkilökohtaisuuksia, että heikoimman tuloksen saaneet joutuisivat äänestykseen. Kieltämättä kyllä jännittää äänestävätkö LäPä ja Touhula minua vai joitakuita muita.
CottonJoel kirjoitti:Läpä7* ja Touhula. Kohta äänestysaika päättyy, joten kannattaa äänestää, ennen kuin on myöhäistä.
Touhula kirjoitti:Äänestän The Nobel Duckia 3 äänelläni. Pahoittelut, mutta en kuitenkaan mene vapaaehtoisesti pudotusuhkaan, jos sen voin välttää.
LäPä7* kirjoitti:Ja nii in, Vankkis oli oikeessa. Netti oli aamulla katki... Sori
avatar
Yuk7on


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti XC - Ääniharava

Viesti kirjoittaja Yuk7on lähetetty Ti 27 Maalis 2018, 21:37

Pistepotti XC - Ääniharava - Kierros 11

Eliminoinnin tulokset:

Touhis6: 5 ääntä
The Nobel Duck: 4 ääntä
--------------------------------------
Touhula: 1 ääni
LäPä7*: 1 ääni

Kaksi eniten ääniä saanutta joutuu pudotusuhkaan ja heistä tänään huonoimman tuloksen saava putoaa. Koska tuloksissa tuli kuitenkin tasapeli, putoaja katsotaan äänten määrän perusteella. Tämän myötä Touhis6 eliminoidaan.

Oikeat numerot:

6
13
23
32
34
36
46
48
54
59
71
77
79
80
81
88
94
98
99
100

LäPä7*: 6 oikein
The Nobel Duck: 4 oikein
Touhis6: 4 oikein (eliminoitu)
Touhula: 3 oikein

Näin käy, että yhden äänen erolla Touhis6 saa lähtöpassit ja joutuu tyytymään neljänteen sijaan. Tämä tarkoittaa sitä, että jäljellä oleva kolmikko LäPä7*, The Nobel Duck ja Touhula ovat selvittäneet tiensä mitaleille. Mutta totuus kuitenkin on, että vain yksi heistä voi voittaa ja siksipä kisa jatkuu edelleen.

Nyt vuorossa on kenties kilpailun merkittävin jäljellä olevien kilpailijoiden välinen äänestys, sillä mukana on enää kolme kilpailijaa ja heidän tulisi keskenään selvittää, ketkä kaksi etenevät finaaliin. Kaksi eniten ääniä saanutta joutuu siis huomenna pudotusuhkaan ja heistä toinen putoaa ja jää pronssille. Nyt tulokset ja niiden myötä ansaitut äänet merkitsevät todella paljon. Äänestysaikaa on huomiseen deadlineen saakka ja mukanahan tietysti ovat seuraavat kilpailijat:

Touhula
The Nobel Duck
LäPä7*

Lisäksi mainittakoon jo etukäteen, että jo huomiset tulokset vaikuttavat finaaliin, eli tulevien finalistien on syytä jo huomenna pärjätä hyvin, vaikka huomenna ei vielä finaali olekaan.


Äänestykseen aikaa siis osallistua jälleen huomiseen asti.
avatar
Yuk7on


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti XC - Ääniharava

Viesti kirjoittaja Yuk7on lähetetty Ti 27 Maalis 2018, 21:40

Touhula kirjoitti:No niin, tämä kolmikko minä, LäPäja Nobel onkin ollut samalla puolella alusta asti, joten ihan toimiva liittouma meillä on ollut. Very Happy Olen iloinen, että Nobel säilyi kisassa, vaikka itseäni suojellakseni passitinkin hänet pudotusuhkaan. Ja jälkeenpäin voi sanoa, että jos en olisi sitä tehnyt, olisin itse pudonnut...

Nyt on varsin jännä paikka, kun kerran 2/3 joutuu pudotusuhkaan. Itse joudun sinne varsin todennäköisesti tulokseni perusteella kuitenkin. Äänestän myöhemmin.
Touhis6 kirjoitti:Minusta tuntuu, että jos olisin päässyt finaalikierrokselle, olisin voittanut. Mutta olen kuitenkin tyytyväinen neljänteen sijaan, kun kerran oli ensimmäinen pistetilani. Tulen taas mukaan ensi kaudelle, siitä voitte olla varma!
Touhula kirjoitti:Annan 2 ääntä The Nobel Duckille ja 1 äänen LäPä7*:lle.
LäPä7* kirjoitti:Äänet Touhulalle
The Nobel Duck kirjoitti:kaksi läpälle ja kaksi touhulalle
The Nobel Duck kirjoitti:JAPPADAPPA JAHUU! Ei ole tapaistani kirjoittaa noin kieliopitonta tekstiä. Pahoitteluni.
Touhula kirjoitti:Yllättäen kaikki äänestää samaan aikaan viime hetkellä. Very Happy No joo, ihan sama, joudun kuitenkin pudotukseen. Täytyy vain toivoa hyvää tulosta sitten...
avatar
Yuk7on


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti XC - Ääniharava

Viesti kirjoittaja Yuk7on lähetetty Ti 27 Maalis 2018, 21:41

Pistepotti XC - Ääniharava - Kierros 12

Eliminoinnin tulokset:

Touhula: 8 ääntä
LäPä7*: 3 ääntä
------------------------------------------
The Nobel Duck: 2 ääntä

Kaksi eniten ääniä saanutta joutuu pudotusuhkaan ja heistä tänään huonoimman tuloksen saava putoaa ja jää pronssille. Tämän myötä LäPä7* eliminoidaan.

Oikeat numerot:

20
21
24
26
27
30
40
44
45
51
56
58
63
71
76
80
82
83
90
91

Touhula: 6 oikein
The Nobel Duck: 4 oikein
LäPä7*: 4 oikein (eliminoitu)

Kaikki äänestivät hyvin hämmentävästi viimeisellä mahdollisella hetkellä ja tulos oli sitten se, että päivän tulosten perusteella LäPä7* eliminoidaan, eikä hänelle ole vieläkään luvassa sitä kuuluisaa ensimmäistä voittoa ja seuraavaan näin hyvään mahdollisuuteen voi jälleen mennä aikaa. Pistepotti on armoton kilpailu ja LäPän tuuri on selvästikin poikkeuksellisen huono kun voittamisesta puhutaan.

Tämä tarkoittaa sitä, että finaalissa kauden voitosta kamppailevat Touhula ja The Nobel Duck. Finaali kulkee siten, että tämän päivän tulosten perusteella kumpikin kilpailijoista antaa automaattisesti vastustajalleen yhden äänen kahta oikeaa numeroa kohden. Tämä tarkoittaa sitä, että Nobelilla on tällä hetkellä 3 ääntä ja Touhulalla 2 ääntä. Huomisten tulosten perusteella ääniä tulee jälleen normaalisti yksi per oikea numero ja nekin annetaan automaattisesti vastustajalle.

Näiden äänten lisäksi jo pudonneet kilpailijat ovat mukana voittajan määrittelyssä. Heistä jokaisella on käytössään yksi ääni, jonka he antavat sille kilpailijalle, jonka eivät halua voittavan. Kun tulosten perusteella annetut äänet ja pudonneiden kilpailijoiden antamat äänet lasketaan yhteen, enemmän ääniä saanut eliminoidaan viimeisenä ja jäljelle jäänyt voittaa kauden.

Touhula vai The Nobel Duck? Siinä teille mietittävää. Äänestysaikaa on huomiseen deadlineen saakka.


Äänestykseen aikaa siis osallistua vielä huomiseen asti.
avatar
Yuk7on


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti XC - Ääniharava

Viesti kirjoittaja Yuk7on lähetetty Ti 27 Maalis 2018, 21:47

Ton Roza kirjoitti:Äänestän Nobelia kuitenkin.
The Nobel Duck kirjoitti:Vetoomukseni:

Minulla on ollut tuuria, mikä lienee Pistepotin kulmakivi ja se liitettynä sopivan hyvään strategiaan on tuonut minut tänne. Olen tehnyt ehdottomasti tärkeimmät strategiset siirrot, huomioon ottaen liittoutumisen alussa, sen irtisanomisen ja siitä eteenpäin ponnistamisen. Ilman kanssakilpilijoitani ja mahtavia liittolaisiani en olisi tässä. Haluan kittää liitolaisiani siitä, että soitte minulle mahdollisuuden päästä tänne. KIITOS.
Sienilapsi kirjoitti:LäPän olis kuulunu voittaa.

Mut jos tällee pitää valinta tehä, ni toivon Nobelin voittoa jo ilman tota vetoomustaki, se on selvä.

Eli siis: äänestän Touhulaa. Nobeli voittoon. Aamen.
LäPä7* kirjoitti:Nobelia äänestän.
Touhula kirjoitti:Joo tuo LäPän, Nobelin ja minun liitto oli varsin toimiva, vaikka emme kovin paljon oikeastaan edes juonitelleet muita vastaan noin niin kuin keskustelemalla topicissa jne. Emme äänestäneet toisiamme ja teimme oikeat siirrot oikeilla hetkillä. Lopulta tietysti, kuten pistepotissa yleensäkin, tuuri ratkaisee ja se oli meidän puolellamme. Koko kolmikon nouseminen mitaleille on aika vahva suoritus. Kiitos siis LäPälle ja Nobelille hyvästä pelistä.

Itse en ala omasta puolestani vetoomusta kirjoittamaan. Jokainen pudonnut kilpailija äänestäköön oman tahtonsa mukaan.
CottonJoel kirjoitti:Minä annan ääneni The Nobel Duckille.
Yuk7on kirjoitti:Ääni Nobelille.

Miksi läpä putosi Sad
kuutio-purkka kirjoitti:Äänestän Touhulaa, koska Nobelin peli on ollut aivan mahtavaa... ja kissan viikset saan pullakahvit ku äänestän tokea. Very Happy
Sienilapsi kirjoitti:Seuraavan kerran ku tulee tällanen kausi ni jätän finaaliäänestyksen väliin ku parhaat ei koskaan voita Razz

Toivottavasti edes purkka ja Oku ja kumppanit auttaa mua viemään Nobelin voittoon vaikka mahikset näyttääki minimaalisilta.

//Jee purkka.
kuutio-purkka kirjoitti:Ainii, äänestäkää Touhulaa niin se nobeli velkaantuu MUUMITIKKAREITA Smile

Kiva kausi oli vaikka ulkoa seurasinkin :3
Oku Ankka kirjoitti:Sienilapsi, joudun tuottamaan pettymyksen, sori. Äänestän Nobelia. Perusteluja en jaksa alkaa rustaamaan.
Sienilapsi kirjoitti:Purkka, taitaa muumitikkarit jäädä kotiinsa, nää kaikki muut leikkii follow the leaderia.

//DB saa keksin!
Don Barks kirjoitti:Touhulaa äänestän.
Muumi Ankka kirjoitti:Äänestän Nobel Duckia.
Jonttu-Ankka kirjoitti:Ääneni menee Nobel Duckille. Miksi? Päätin heti pudottuani, että lopussa olen Touhulan puolella, jos hän on finaalissa.
Touhis6 kirjoitti:Äänestän Touhulaa.
Ganducka kirjoitti:Äänestän Nobelia.
avatar
Yuk7on


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti XC - Ääniharava

Viesti kirjoittaja Yuk7on lähetetty Ti 27 Maalis 2018, 21:48

Pistepotti XC - Ääniharava - Kierros 13

Oikeat numerot:

1
3
7
12
27
30
37
47
54
55
66
69
74
81
83
87
89
90
94
96

The Nobel Duck: 3 oikein
Touhula: 2 oikein

Eliminoinnin tulokset:

The Nobel Duck: 13 ääntä
Touhula: 9 ääntä

Äänienemmistöllä The Nobel Duck eliminoidaan viimeisenä.

Kauden lopputulokset:

1. Touhula
2. The Nobel Duck
3. LäPä7*
4. Touhis6
5. Ton Roza
6. Don Rosa1
7. Jonttu-Ankka
8. Muumi Ankka
9. Ganducka
10. CottonJoel
11. Yuk7on
12. Sienilapsi
13. tuplanolla392
14. Oku Ankka
15. Kammoli
16. Don Barks
17. kuutio-purkka
18. Kalamies

Viimeisessä eliminoinnissa pudonneiden kilpailijoiden mielipide on hyvin selkeä. Muutamat yrittivät laittaa kapuloita rattaisiin, mutta se ei riittänyt enemmistön voimaa vasten. Vielä kun viimeiset tuloksetkin olivat näin heikkoja, eivät nekään päässeet muuttamaan tulosta toiseen suuntaan. Niinpä lopputulos on se, että viimeiseksi kilpailijaksi jäljelle jää Touhula, joka tämän myötä voittaa kauden ja jolle tämä voitto on jo kolmas laatuaan, eikä edellisestä ole aikaa kuin pari kautta. Erittäin suuret onnittelut hänelle siis näistä suorituksista! Juhlakauden voitto on aina hieno saavutus. Hopealle kipusi The Nobel Duck, joka oli hyvin lähellä toista peräkkäistä juhlakausivoittoa ja pronssia kotiin vei LäPä7*, joka ei vieläkään päässyt maistamaan ensimmäistä voittoaan, onnittelut myös heille näistä mitaleista.

Uskokaa tai älkää, kun ilmoittautumiset lasketaan mukaan, tämä kausi alkoi sivulla 319. Nyt meneillään on sivu 367. Tämä kausi kesti siis 48 sivun verran eli keräsi yhteensä lähes 500 viestiä, mikä tekee siitä Pistepotin historian aktiivisimman kauden koskaan, ohittaen jopa legendaarisen maailmanvalloituskauden viime topicin lopussa, joka kesti 32 sivua.

Nyt on juonittelut toistaiseksi juoniteltu, kun kaksi peräkkäistä kieroa kautta on takana. Lisää juonittelua on luvassa noin puolen vuoden kuluttua tulevana talvena maailmanvalloituksen ja uuden veteraanit vs. keltanokat -kauden merkeissä.


Mutta Pistepotti jatkuu silti ja nyt on alkamassa jälleen uusi kausikymmenys, joka onkin jo kymmenes laatuaan. Tähän juuri päättyneeseen kausikymmenykseen liittyvä ensimmäinen ansiomitaliäänestys ilmaantuu pian. Lisäksi rankingia on tulossa ja sijoitusveikkauksen tuloksia tietysti. Uuden kauden ilmoittautuminen alkaa myös tänään, mutta ei vielä ihan heti. Pysykää siis hereillä.
avatar
Yuk7on


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti XC - Ääniharava

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa