Pistepotti Awards X

Siirry alas

Pistepotti Awards X

Viesti kirjoittaja Aku Vankkis lähetetty Su 12 Kesä 2016, 17:37

Neljästoista kausikymmenys on päättynyt ja vuorossa on juhlallisesti kaikkien aikojen kymmenes kerta kun ansiomitalit jaetaan. Tässä siis tulevat tämänkertaiset voittajat:

* Kukkulan kuningas -mitali menee hyvin vähän yllättävästi kuutio-purkalle, joka Ton Rozan kovasta kiristä huolimatta on yhä selvästi rankingin ykkösenä.

* Voittajamitali myönnetään Don Barksille, joka onnistui kausikymmenyksen aikana voittamaan peräti kolme kautta, enemmän kuin kukaan muu siis.

* Mitalirohmumitalin saavat Don Barks ja Sienilapsi, jotka kumpikin keräsivät kausikymmenyksen aikana käsittämättömät kuusi mitalia, siis enemmän kuin joka toiselta kaudelta keskimäärin!

* Tulokasmitali myönnetään Ankanpojalle ja AySelille, joista kumpikin oli jo kilpaillut kauden tai pari ennen kausikymmenyksen alkua, mutta jotka vasta tällä kausikymmenyksellä kunnolla vakiinnuttivat paikkansa Pistepotin kilpailijoiden joukossa.

* Triplavoittomitalin saa luonnollisesti Don Barks, siitä täysin käsittämättömästä suorituksesta, jonka hän aloitti viime kausikymmenyksen lopussa ja sai nyt päätökseensä. Kolme peräkkäistä voittoa, tähän ei ihan jokainen pysty.

* Menestynein kilpailija -mitali myönnetään myös Don Barksille (jestas sentään, neljäs mitali jo), joka oli kausikymmenyksen kirkkaasti paras täysin järjettömällä ranking-pistekeskiarvolla 11,80 pistettä per kausi. Kyseessä ei ole kaikkien aikojen kovin lukema (koska muistaakseni Rozan kausikymmenyksien tilastoissa joku oli alkuaikoina saanut 12 pisteen keskiarvon) mutta nykytasolla se on paras suoritus mitä maailman aikoihin on nähty.

*****

Tässä vielä tarkka lista kaikista tämän kausikymmenyksen pistekeskiarvoista. Mukana ovat kaikki, jotka kilpailivat kausikymmenyksen aikana vähintään viidellä kaudella.

1. Don Barks: 11,80 p/k (+5,25)
2. Sienilapsi: 9,80 p/k (+4,10)
3. Touhula: 8,22 p/k (+1,67)
4. Yuk7on: 6,80 p/k (+2,50)
5. Oku Ankka: 4,80 p/k (-1,10)
6. CottonJoel: 4,70 p/k (+0,10)
7. Qwhlrt: 4,44 p/k (-2,00)
8. Ton Roza: 4,30 p/k (-3,50)
9. Jonttu-Ankka: 3,89 p/k (-0,91)
10. LäPä7*: 3,80 p/k (-0,80)
11. kuutio-purkka: 3,40 p/k (-3,04)
12. Tuoppi: 3,14 p/k
13. AySel: 2,86 p/k
14. Muumi Ankka: 2,60 p/k (-0,28)
15. Ankanpoika: 1,78 p/k
16. Ankkafani 10: 1,33 p/k (-4,29)

Eikä Don Barks todellakaan ainoa huippu ollut vaan myös Sienilapsi lätkäisi pöytään todella hurjan lukeman.

Suluissa on edellisessä listauksessa mukana olleiden kilpailijoiden kohdalla muutos edelliseen kausikymmenykseen nähden. CottonJoel on kyllä melkoisen tasainen suorittaja ollut kun lähes sama pistekeskiarvo kuin edellisellä kausikymmenyksellä.

Selvästi eniten nousivat Don Barks ja Sienilapsi, kun taas rajuimman laskun kokivat Ankkafani 10, Ton Roza ja kuutio-purkka.

Mainittakoon mielenkiintoisena faktana, että edellisen kausikymmenyksen paras oli Ton Roza pistekeskiarvolla 7,80, joka tuntuu kyllä aika pieneltä tämän rinnalla Very Happy

*****

Seuraavan kerran ansiomitalit jaetaan sitten kauden 150 jälkeen.
avatar
Aku Vankkis
Admin


http://pistepotti.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti Awards X

Viesti kirjoittaja Ton Roza lähetetty Su 12 Kesä 2016, 18:13

Don Barksin keskiarvo on uusi ennätys, Tapsan ennätys oli 11,1 pistettä per kausi.
avatar
Ton Roza


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti Awards X

Viesti kirjoittaja Aku Vankkis lähetetty Su 12 Kesä 2016, 18:23

Ai niinkö se olikin? No, varmaksihan emme sitä voi tietää ennen kuin kaikkien kausikymmenyksien pistekeskiarvot on laskettu. Aloin itse laskemaan niitä muistaakseni joskus kahdeksannen kausikymmenyksen tienoilla ja sen jälkeen tämä on ensimmäinen kymmenen pisteen ylitys, mutta vanhemmissahan saattaa olla vielä joitakin parempia suorituksia.
avatar
Aku Vankkis
Admin


http://pistepotti.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti Awards X

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa