Pistepotti Awards XIV

Siirry alas

Pistepotti Awards XIV

Viesti kirjoittaja Aku Vankkis lähetetty To 25 Tammi 2018, 16:28

Pistepotti Awards XIV

Kahdeksastoista kausikymmenys on nyt siis päättynyt ja sen myötä on jälleen aika jakaa perinteiset ansiomitalit, jotka ovat tällä kertaa seuraavat:

* Kukkulan kuningas -mitali menee viime kerran tapaan Sienilapselle, joka keikkuu sanoisinko varsin tukevasti rankingin ykköspaikalla, eikä varmaan ole sieltä alas enää tulossa.

* Voittajamitali myönnetään Don Barksille, joka onnistui tällä kausikymmenyksellä voittamaan komeat kolme kautta - enemmän kuin kukaan muu siis.

* Mitalirohmumitali myönnetään jaetusti Jonttu-Ankalle ja Sienilapselle, jotka kumpikin saivat tällä kausikymmenyksellä viisi mitalia - keskimäärin joka toiselta kaudelta siis. Sieni on hamstrannut näitä mitaleita aivan luonnottomasti viime aikoina, mutta Jontulle tämä on varmaankin ensimmäinen laatuaan, hän kun ei koskaan ole mikään varsinainen mitalirohmu ollut.

* Tulokasmitalin saa luonnollisesti Xatalos - olihan hän toki ainoa tulokas, mutta ovatpa hänen saavutuksensa jo melkoiset: kuusi kilpailtua kautta, neljä mitalia. Se ei ole mikään kehnompi suoritus...

* Tällä kertaa se halutuin, Menestynein kilpailija -mitali ei mene sinne, mihin sen viime aikoina on totuttu menevän. Se nimittäin myönnetään tällä kertaa Don Barksille, jonka kausikymmenyksen ranking-pistekeskiarvo oli komeat 11,40 pistettä kautta kohti. Kokonainen lista kausikymmenyksen pistekeskiarvoista löytyy alta.

Kahdeksannentoista kausikymmenyksen ranking-pistekeskiarvot (mukana vain vähintään 5 kautta kilpailleet):

1. Don Barks: 11,40 p/k (+1,20)
2. Sienilapsi: 10,60 p/k (-2,10)
3. Xatalos: 9,66 p/k (x)
4. A.N.K.K.A: 7,33 p/k (+4,56)
5. Oku Ankka: 7,22 p/k (-1,28)
6. Jonttu-Ankka: 7,00 p/k (+0,89)
7. CottonJoel: 6,20 p/k (-1,20)
8. Ankkafani 10: 5,62 p/k (+0,92)
9. Kalamies: 5,00 p/k (x)
10. Touhula: 4,60 p/k (+0,80)
11. Yuk7on: 4,00 p/k (+0,78)
12. Muumi Ankka: 2,40 p/k (-0,93)

(Suluissa muutos edelliseen listaan, x = ei ollut edellisellä listalla)

Don Barks ei siis ollut ainoa yli kymppiin päässyt, vaan myös Sienilapsi on siellä ja tämä kärkikaksikkohan on sama kuin viime kausikymmenykselläkin, tosin vain eri järjestyksessä. Nämä kaksi ovat siis olleet aivan totaalisen liekeissä jo kahden peräkkäisen kausikymmenyksen ajan.

Xatalos nappaa tulokkaana myös todella hurjan lukeman ja sijoittuu lähes kympillään kolmanneksi. Ylivoimaisesti suurimmasta noususta vastaa A.N.K.K.A, jonka lukema koheni yli 4,5 pisteellä. Vastaavasti suurimmasta romahduksesta vastaa Sienilapsi - joskin se johtuu vain ja ainoastaan siitä, että hänen edellisen kausikymmenyksen lukemansa oli kaikkien aikojen ennätys (12,70) ja siitä ei oikein ollut tietä muualle kuin alaspäin.

Joka tapauksessa onnittelut kaikille mitalin saaneille! Uudet ansiomitalit sitten jälleen kesäkuun tienoilla seuraavan kausikymmenyksen päättyessä. Sana on vapaa.
avatar
Aku Vankkis
Admin


http://pistepotti.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti Awards XIV

Viesti kirjoittaja Sienilapsi lähetetty Pe 26 Tammi 2018, 02:42

Jee mitaleita bounce

Kolmas peräkkäinen kausikymmenys, jonka aikana vähintään 100 ranking-pistettä, hups Very Happy
avatar
Sienilapsi


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti Awards XIV

Viesti kirjoittaja Jonttu-Ankka lähetetty Pe 26 Tammi 2018, 20:28

Pitää yrittää kehitellä Sienelle jotkin virtuaaliset kakkukahvit, kun tuo 1000 pisteen virstanpylväs rikkoutunee jo seuraavan kauden jälkeen. Kerrassaan huima suoritus ja erittäin hyvä osoitus siitä, että ei se määrä, vaan laatu Wink

Jonttu-Ankka


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Pistepotti Awards XIV

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa